Tanúságtétel gyógyulásról a zarándoklatunkon

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2011. november 24. csütörtök

Veruka testvérünk eljött velünk a zarándoklat-sorozatunk utolsó, kilencedik állomására. (A zarándoklatokat a rák megállításáért, gyógyulásokért és szabadulásokért ajánlottuk fel.) Tanúságtételében többszörös gyógyulásról számol be:

"Amikor a zarándoklat után a Nyugatinál leszálltam a buszról, akkor már észrevettem, hogy a lábam nem fáj. A lábam (hátul a térdhajlatban, ahol a legjobban és legelviselhetetlenebbül fájt már hosszú hónapok óta, különösen ha autóban, vagy buszon ültem), azóta SEM FÁJ pedig ültem megint autóban, amit eddig igyekeztem kerülni.
Unokaöcsém lábát november 8-án amputálták másodszor, és az orvosok azt mondták hogy a vérmérgezés miatt ezúttal már a térdét sem tudják megmenteni, térd felett kell vágni.  HÁLA AZ ÚRNAK, MEGMARADT A TÉRDE!
Erika barátnőmet múlt pénteken 99%-ban GYÓGYULTNAK minősítették (2 évig harcolt a C-típusú Hepatitissel), 75 injekció,  nagy mennyiségű, lórúgás erősségű gyógyszer szedése, erős hajhullás, borzasztó mértékű fogyás, totál legyengülés, és mélységes depresszió után. Legközelebb márciusban lesz kontroll. Gyógyszert nem kell szedni, és nincs több injekció.
Böbe barátnőm a zarándoklat utáni kedden telefonált, hogy az újabb vizsgálat szerint NINCS BŐRRÁKJA.  Az egyik bőrgyógyász előtte a legagresszívabb melanómára gyanakodott.
Egyikőjük sem tudott a zarándoklatról, és nem én hívtam őket, hanem ők jelentkeztek (Böbe telefonon, Erika  e-mailen . Kivétel az unokaöcsém, akit én látogatok az Édesanyjával, de fogalma sincs az imákról, mert  - bár katolikus - nem különösebben hívő, a felesége pedig kifejezetten ateista. - Veruka"

Istennek legyen hála!

You have no rights to post comments