"...minden nagyon jó és áldott volt!"

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2018. július 18. szerda

Kaposfüredről érlezett zarándokcsoport július 15-én, vasárnap a Törökbálinti Szeretetláng kápolnába, és közösségi házba, akiknek lelki napot tartottunk imaszolgálattal. A zarándoklat szervezője küldte a rövid beszámolót (képekkel):

Kedves Testvérek!

Kb 15 éve voltam egyszer Törökbálinton a Szeretetláng kápolnánál. Találkoztam Angyi nénivel és a férjével is. Tényleg nagyon kedves szentéletű emberek voltak! Mikor hallottam, hogy sikerült csodás módon felújítani, és közösségi házat kialakítani, akkor egy kisbusznyian felkerestük július 15-én.
Biztos, hogy áradt a Szeretetláng, mert minden nagyon jó és áldott volt! A misére érkeztünk, és utána egy különleges keresztúton vettünk részt a Kálvária dombon, mindenkit mélyen megérintett.
Együtt ebédeztünk a közösségi házban, sok finomság előkerült a batyukból.
Ezután mentünk a kápolnába, ahol nagyon jó előadásban hallhattuk Erzsébet néni életét, és a kápolna történetet, amit még legtöbben soha nem is hallottak.
Számomra az is nagy öröm volt, hogy Fausztina nővér csontereklyélye is ott van, és főleg, hogy az Oltáriszentség előtt imádkoztunk!
Nagyon hálásak vagyunk, hogy 4-en is eljöttek, és imádkoztak egyenként mindenkiért! Többen tapasztalták régóta tartó fájdalmaik enyhülését is. (12-en nyújtották fel a kezüket a kérdésre, hogy megtapasztalták-e Isten kegyelmét, lelki vagy testi gyógyulást...)
A lényeg azonban a szeretet, és a béke, amit megtapasztaltunk, és ami azóta is tart! Köszönjük Máriának, és a törökbálinti testvéreknek is ezt a szép napot! Az is jó volt, hogy éppen a harangszóra érkeztünk haza Kaposfüredre, és egy szép misével zárhattuk a napot!
Készülünk a Szeretetláng fesztiválra is augusztus 25-én!

Szeretettel: Miklós Erzsébet, Kaposfüred

(Szeretettel hívunk és várunk mindenkit, aki szeretne eljönni, egyénileg vagy csoportosan. Szívesen tartunk lelki napot, előadást, imaórát és imaszolgálatot, vagy amit szeretnétek! Rendszeres heti programjaink: kedden 16-18 óráig közös szentségimádás, csütörtökön 9-13 óráig csendes szentségimádás, 10 óra krül szentmise... Programot egyezteni lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 06-30/33-88-245 - Sipos Gyula)

     

You have no rights to post comments