Nyakig a munkában

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2011. február 16. szerda

Most a szokásos közösségi alkalmakat és munkákat nem említve:

- Tarnóczi Marika a cigány-misszió keretében kapott egy újabb feladatot az országos pasztorációs tanácstól, szegény most már igazán leterhelt...

- Én kedden hat előadást tartottam Budapesten középiskolás osztályoknak a legális és illegális drogokról és függőségekről középiskolásoknak, csütörtökön újabb kettőt fogok, Gyálon tartani.

- Gőzerővel folyik a rák megállításáért, valamint testi-lelki gyógyulásokért való zarándoklat-kilenced szervezése. tulajdonképpen összeállt a kilenc helyszín, már csak az utolsó egyeztetések vannak hátra (az első március 5-én lesz, Makkosmárián). Ha minden a helyére kerül, felrakom az összes helyszínt és időpontot.

- Pénteken megyünk Vácra gyógyító összejövetelt tartani, szombaton missziós iskola, de délután még át kell mennünk Érdre, mert egy héttel előrébb került az Alfa-kurzuson a Szentlélek-hétvége.

- Közben esti megbeszélések: az egyházmegyei karizmatikus közösségek vezetőivel a regionális találkozóról (május 1-én), aztán az egyházközségi evang. munkacsoporttal az itteni feladatokról, és készülnünk kell az akasztói lelki napra és kiállításra is.

- Budapesti keresztény testvéreink imaláncot és lelki napot kezdeményeztek a házasulandók egymásra találásáért, amibe mi is örömmel kapcsolódtunk bele (az imákat és időpontokat hamarosan felteszem a honlapra).

Hát, van miért imádkozni...

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés