Évkezdet, püspöki levél, egyebek

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2013. január 09. szerda

Elkezdődött az év, túl sok pihenő idő nem maradt - vagy csak gyorsan telnek a napok? Ilyenkor írjuk a beszámolókat, összefoglalókat és már tervezzük az új évet is, itt az új újság is, kezdődnek a gyógyító össejövetelek, stb. De a legelején egy kis örömhír, egy püspöki levél a Nemzeti Imanappal kapcsolatban:

- Minden évben, amikor szervezni kezdjük a Nemzeti Imanapot, tájékoztatót küldök egyházi vezetőinknek is, a bíboros úrnak és minden püspöknek. Nos, most Bíró László tábori püspök úr választ küldött, amit ugyan a nevemre címzett, de mindannyiunknak szól:

"Kedves Gyula! Köszönöm a sok-sok munkát, amit a Nemzeti Imanapért, nemzetünk megújulásáért teszel. Kívánok Áldott Karácsonyt és Békés Boldog új Esztendőt!..." (Bevallom, jól esett olvasni ezt a kis levelet, gondolom, ezután még inkább imáinkban fogjuk hordozni őt és szolgálatát (többek között azt a nagy munkát is, amit a családok érdekében végez a püspök atya.)

- Kinyomtattuk az igyenes újságunk új számát, amit ma adok postára, benne van az évi beszámolónk is, ami itt is olvasható a honlapunkon, a Beszámolók, tanúságtételek menüpont alatt (és egy új tanúságtétel is...)

- Kezdődnek a missziós összejövetelek, most szombaton lesz a lelki nap hazánkért (lásd: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/2701-szent-istvan-orszagaert-lelki-nap-es-konferencia-felkeszueles-a-nemzeti-imanapra), jön Bocsa József atya és Zselepszki Fábián atya is, remélem sokan eljönnek. Az eddig összejött januári-februári gyógyító összejövetelek listáját is feltettem a honlapra, a gyógyító összejövetelek menüpont alatt olvashatóak.

- Ma kezdjük a Nemzeti Imanap sikeréért a kilencedet, minden nap felteszek egy imát ide a honlapra, kérlek benneteket, ha lehet imádkozzátok ti is - bízom benne, hogy jövő pénteken valóban az egész országban imádkozni fognak hazánkért és nemzetünkért!

- És a többi: a heti rendszeres összejöveteleink, a cigány misszió, és persze a pénz tarhálás: fenn kell tartanunk a Szeretetláng kápolnát, a programok szervezéséhez és lebonyolításához is pénz kell, stb. (Szeretettel várunk minden segítő kezet!)

Kalandra fel!

Imával és szeretettel: Gyula