Egymillió gyermek imádkozza a Rózsafüzért

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2018. október 06. szombat

E kezdeményezés szerint 2018. október 18-án, helyi idő szerint 9 órakor világszerte gyermekek imádkoznak fél órán át a békéért és az egységért - számos helyen ezért akár a tanítást is szüneteltetik erre a fél órára. Kiinduló gondolata az a Szent Pio atyától származó gondolat, hogy „ha egymillió gyermek imádkozza a rózsafüzért, akkor a világ meg fog változni”.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia megbízásából az Országos Lelkipásztori Intézet hívja a gyermekeket, és ezért kéri a pedagógusokat, hogy közösen imádkozzák a rózsafüzért a világ békéjéért október 18-án 9 órától.

Ez az alkalom ebben a formájában kiemelt hangsúlyt adhat októbernek mint a rózsafüzér hónapjának.

A rózsafüzér közös imádkozásáról örömmel fogadjuk a visszajelzéseket onnan, ahol sikerült megvalósítani az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.

Tisztelettel, Gáspár István, igazgató, Országos Lelkipásztori Intézet

http://archiv.schoenstatt.de/…/7t0946de-ven-un-millon-de-ni…

http://katholisch-informiert.ch/…/eine-million-kinder-bete…/

https://www.avvenire.it/…/pagine/rosario-un-milione-di-bimbi

Ha maga a mindenható Isten a Szűz Máriát Isten Fia anyjának mert választani és bízott benne, mint a saját teremtményében, nekünk is kötelességünk rábízni életünket Máriára, hogy ő Istenhez vigyen minket. (Kukuczka Robert lengyel szalézi atya facebook-os oldaláról)