Megújult az MKPK honlapja

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2018. augusztus 01. szerda

Július 30-ától megújult formában, kibővült tartalommal, friss színvilággal várja a látogatókat a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia honlapja.

Az átalakult Menüsorban megtalálható többek között az egyházmegyék térképe, a Katolikus Egyház felépítése, a Katolikus Egyház Katekizmusa, zsolozsmaolvasó, miserend, a plébániai honlapok elérhetősége, valamint az Egyház és a társadalom kapcsolatáról is olvashatnak a látogatók. A Tevékenységeink menüpont alatt a szociális és oktatási intézményeink listáját találhatják, valamint a katolikus sajtó világában is segítünk eligazodni.

Új szolgáltatásként jelent meg az úgynevezett „hamburgermenüként” használt Főmenü a honlap jobb felső sarkában, ahol a fontosabb tartalmakat egyszerűbben érheti el a látogató.

Megújult külsővel várjuk az Eseménynaptár böngészőit is, akik érdeklődési körük szerint szűkíthetik a keresést a programok között.

Újdonság a honlap színeinek a liturgikus év színeihez való igazodása: így a zöld (évközi idő), arany (karácsony és húsvét) és lila (advent és nagyböjt) mellett a vértanúk és egyéb ünnepek alkalmával a piros szín jelenik meg.

Várjuk korábbi és új látogatóinkat a megújult https://katolikus.hu honlapon.

Forrás és fotó: MKPK Sajtószolgálat

Magyar Kurír