Amikor a világ megbolondul...

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2017. augusztus 26. szombat

A kaliforniai Rocklin Academy Gateway óvónője "átalakulási ceremóniát" tartott az ötéves gyermekek számára. "Miután az óvónő kisfiúként bemutatta az ötéves gyereket a csoportban, azután a fiú belépett a fürdőszobába, majd lányként felöltözve jött ki." - jelentette a LifeSiteNews.com. "Az óvodapedagógus ezután újra bemutatta a "gyermeket" a többieknek, elmagyarázva, hogy " ő " most már egy " lány ", akinek lányneve van, és ezentúl hívják így őt.

 A kaliforniai törvény kedvez a bűnnek és támadja az erényt. A trauma valóságos! Néhány kislány hazament az incidens után és sírva megkérdezte: "Anyu, Apu, én is fiúvá válok?" Egy óra alatt a pro-tanszgender ovodapedagógus elolvasta nekik a "Jazz vagyok" c. könyvet. A könyv egyértelműen nagyon fiatal gyermekeket céloz meg. Példaként csak egy mondat ebből: "Jazz már két éves kora óta tudta, hogy lány agya van egy fiú testében."
Az Amerikai Gyermekorvosi Kollégium kijelentése szerint a transzgenderizmus a gyermekekkel való visszaélés egyik fajtája.
A gyermek-bántalmzásnak ezt a formáját erőteljesen ellenezni kell...

Drága Istenünk! kérlek, óvd meg gyerekeinket az ördögi szemfényvesztés cseleitől, minden kihasználástól, megrontástól, visszaéléstől! Adj nekik, és mindannyiunknak békés és Benned kibontakozó életet! Ámen.