CitizenGO levél

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2017. április 17. hétfő

Ha visszagondolunk az utóbbi egy év történéseire, vagy akár csak az elmúlt hetekre, egyértelművé válik számunkra, hogy hatalmas sikereket értünk el közösen, a CitizenGO közösségével együtt. Petr Jasek misszionárius otthon, családjával ünnepelheti Jézus feltámadását. Az Isztambuli Egyezmény fogalmait és céljait javaslatainkat követően tovább tárgyalják a döntéshozók.

A Heti Válaszban címlapon is megjelent gender-vitában értékeinket sikerült szélesebb körben felmutatnunk. Sikeresen emeltük föl közösen a hangunkat hitünk és Jézus Krisztus mellett, nem hagyva, hogy meggyalázzák őt. Megvédtük hatéveseinket a nem nekik való színezőktől, és lépéseket tettünk a házasság és a család jogi fogalmának megerősítése területén is. Mondhatnánk azt is, hogy győzelem győzelem után...

Hogyan sikerülhetett mindez? Úgy, hogy hiszünk. Mi keresztények ismerjük a Reményt, amit az üres sír láttán éltek át őseink és élünk át mi is Húsvét napjaiban. Ez ad erőt nekünk, hogy ne csüggedjünk. Tudjuk, hogy olyan láthatatlan kötelékek vannak köztünk, melyek erőssé teszik közösségünket, és megtartanak a nehézségek idején. Olyan pillér ez, amire bátran építhetünk, és ami segít, hogy félelem nélkül haladjunk tovább a megkezdett úton.

Hiszünk a keresztény értékekben, hiszünk a közösség erejében és hiszünk az Igazságban. Abban az Igazságban, melyet nem a törvényhozók, bíróságok vagy nemzetközi intézmények alkotnak, hanem Aki bennünk él és léte nem alku tárgya.

A húsvéti locsolkodás és lakomák közben gondoljunk a CitizenGO közössége által felkarolt üldözött keresztényekre és minden nehézséggel küzdő embertársunkra, akiknek reményt adhatunk.

Áldott Húsvétot kívánunk!

Szeretettel:

Frivaldszky Edit, Zaymus Eszter és a CitizenGO csapata

A CitizenGO.org aktív polgárok közössége, akik célul tűzték ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. Ha szeretne többet megtudni a CitizenGO-ról, kattintson ide vagy kövessen minket a Facebookon vagy Twitteren.

You have no rights to post comments