Összefogás az abortuszmentes Magyarországért

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2018. június 05. kedd

1920. június 4-én csonkították meg a történelmi Magyarországot, 1956-ban pedig ugyanezen a napon foganatosították – szovjet nyomásra – azt az abortuszrendeletet, amely bevezette hazánkban a kérésre végzett abortuszok mai napig élõ gyakorlatát. A trianoni békediktátum és az abortuszrendelet is sebet ejtettek nemzetünkön, megcsonkítva országunkat, népünket. Trianonról és a kérésre végzett abortusz bevezetésérõl nem a magyarok döntöttek.

A múlt fájdalma nem múlik el, az elcsatolt területeken élõ, illetve az anyaméhben abortált 6 millió magyar ember hiánya velünk marad. A jövõ gyermekeire viszont még mondhatunk igent, ahogy igent mondtunk határon túli magyar testvéreinkre a kettõs állampolgárság lehetõségével. A múltra emlékezve és nemzeti sebeinket nem feledve tudunk egy tisztább jövõ felé elindulni.

Ezt a petíciót egy abortuszmentes Magyarország reményében indítottuk, nagyon fontos, hogy minél többen csatlakozzunk hozzá! Mutassuk meg a döntéshozók számára, hogy milyen sokan kiállunk az  élet mellett!

>>> citizengo.org/hu/lf/162615-osszefogas-egy-abortuszmentes-magyarorszagert

Minden anya megérdemli, hogy jobb választ nyújtsunk neki az abortusznál. Minden gyermek megérdemli a biztonságot és a védelmet. Akkor is, amikor magzati korában édesanyja szíve alatt fejlõdik, ahogy azt egyszer mindannyian tettük.

2017: 91 600 élveszületés, 28 500 mûvi abortusz...

Arra kérjük országunk vezetõit, szabjanak gátat az abortuszok kultúrájának (melynek következtében jelenleg minden 4. magzat életét kioltják), a születendõ életek kioltásának, az édesanyák megsebzésének, családjaink és nemzetünk önpusztításának! Az abortusz felkínálása helyett támogassuk a krízisbe került édesanyákat és családokat; a fiatalokat pedig a felelõsségre, a családi életre, az emberi élet védelmére és egy biztonságos kapcsolati kultúrára neveljük!

Kérjük, csatlakozzon a petícióhoz, fogjunk össze egy abortuszmentes Magyarországért!

>>> citizengo.org/hu/lf/162615-osszefogas-egy-abortuszmentes-magyarorszagert

Köszönettel:

Zaymus Eszter

You have no rights to post comments