Ima a cigánysoron

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2012. november 20. kedd

Cigány családokat látogatunk, hogy megismerjék Jézust és megtapasztalják az ima erejét. Az ima hatására békességet és gyógyulásokat élnek meg. Azt látjuk, hogy csak néhány családot tudunk ebbe belevonni, mert kevesen vagyunk akik ezt felvállaljuk a családoknál. Kicsi a lakás és a békétlenség miatt még a közvetlen rokon is olykor kimarad ebb?l.

Szükség lenne a cigánysoron még legalább tíz családhoz elmenni evangelizálni, de erre nincs kapacitásunk.

A családokban 6-10 gyerek van akiket Teréz anya lányai személyesen felkeresnek és elvisznek a plébános atya hittanórájára. Mivel nincs hittanterem egy átmeneti helyen van az órák megtartása, - a volt iskola tornaterme – hogy télen folytatódik–e nem tudni, mivel nincs fűtés.

Nagyon fontos lenne ezekért a családokért imádkozni – nagy terheket cipelnek – nincs munkalehetőség, zsúfoltan élnek és súlyos megélhetési problémákkal küzdenek.

Mivel erőnket meghaladó amit egy-egy családért imában és segítségben tenni tudunk, ezért elhatároztuk Teréz anya nővéreivel, hogy összegyűjtjük a gyerekeket és felnőtteket és az utcán imában végig menve minden családért imádkozunk, lefoglaljuk Jézusnak ezeket az otthonokat.

Sok gyerekkel és kevés felnőttel jártuk az utcát, a gyerekek a Szűzanya szobrát vitték elöl, hangosan mondták a rózsafüzért és dicsőítő énekeket énekeltünk. Ezt minden hónapban megismételjük, kérjük Isten áldását és szabadítását.

Isten irgalmas és jóságos, bár tudjuk, hogy ezeknél a családoknál sok bűnös dolog történik, de Jézus őket is meg akarja menteni. Kéri, hogy legyünk munkatársai ezeknek a cigány embereknek a megmentésében. Földi életünkben nem biztos, hogy megtudjuk mit is jelentett Isten áldása ezeken a családokon, de reméljük, hogy egyszer minden megvilágosodik és meglátjuk fáradozásunk gyümölcsét.

Drága Mennyei Atya kérlek áraszd ki kegyelmi hatásodat ezekre a cigány emberekre, hogy egykor majd, ha eljön a döntés órája tudjanak megvallani Téged szerető megváltó Istenüket és ellene tudjanak mondani minden gonosz erőnek! Ámen.

 

                                                                   Tarnóczi Mária

You have no rights to post comments