Meggyógyultam a rákos betegségből

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2012. november 01. csütörtök

Az idén júliusban egy mammográfiai vizsgálaton kiderült, hogy a mellemben van egy csomó, amib?l szövettani vizsgálatot csináltak. A szövettani vizsgálat szerint ez egy rosszindulatú tumoros csomó volt, ami ugyan nem volt nagy, de m?tétet javasoltak.

A nővér rögtön felvette a kapcsolatot az illetékes orvossal és már az időpont is meg volt, hogy mikor menjek a kórházba. Ez nekem túl gyors volt én szerettem volna még várni.

Elmentem Nagyfalúba, ahol Csillik atya imádkozott értem és azt mondta, hogy „meg fogsz gyógyulni”. Én ennek tudatában nem akartam a műtétet.

A családom ezt nem így gondolta, ezért csináltattam egy másik ultrahang vizsgálatot – a csomó megvolt. Így nem tehettem mást bele kellett egyezzek a műtétbe.

A műtét napja a szombati országos katolikus karizmatikus találkozót követő hétfő volt. A találkozón amikor gyógyulásért lehetett imát kérni és is kimentem Nagy Zsolthoz, akit már nagyon régen ismerek. A vele párban imádkozó fiúnak el kellett menni egy rövid időre és nem hallotta, hogy miért kérek imát. Amikor visszajött, rövid ima után azt kérdezte, mondhat-e próféciát. Mondtam, hogy igen. Azt mondta: nem tudom mi a bajod – nem is tudhatta - de az Úr most meggyógyított.

A műtétet már nem vonhattam vissza, különösen a férjem miatt, aki nagy izgalmakat élt át miattam. A műtét utáni szövettani eredmény azt mutatta ki, hogy semmi tumoros elváltozás nincs a kivett szövetben.

Uram bocsáss meg, hogy a Te gyógyító Szavad elé helyeztem a családom kérését és mégis a műtét mellett döntöttem, de dicsőítelek és áldalak gyógyításodért és azért a tapintatos szertetért, ahogy tanítasz bennünket. A Te szavad élet és hatalmad van a rákos sejtek felett. 

Tarnóczi Mária

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés