A Szeretetláng kápolna nagy lehetősége

Kategória: Szeretetláng Megjelent: 2016. október 20. csütörtök

Kedves Testvérek!

Bizonyára tudjátok, hogy Kindelmanné Erzsébet asszonyt, a Szeretetláng Lelkinapló íróját élete utolsó heteiben Törökbálinton ápolták és itt hunyt el. Halála tizedik évfordulóján, 1995-ben Szeretetláng-szobrot avattunk szobája helyén, két évre rá pedig, 1997. tavaszára épült fel ugyanitt hazánk első Szeretetláng kápolnája. (Jövőre, 2017-ben lesz a huszadik évfordulónk!) Itt azóta is folyamatos az imádság és közösségi összejöveteleinket Isten csodálatos módon megáldotta, ahogy erről már többször tanúságot is tettünk.

Erzsébet asszony hűséges követője és ápolója, Hámori Alfonzné Angyi néni néhány évvel ezelőtti halálával azonban bizonytalanná vált a kápolnánk sorsa. A terület ugyanis, a házzal, a kápolnával együtt az egyik unoka tulajdonába került még a '90-es években, aki itt egy pékséget épített fel és működtetett. Az idők folyamán azonban az unoka elköltözött, pékségét eladta, az pedig csődbe ment. A mostani tulajdonos eladásra kínálta fel az egész területet, 80 millió forintért - és egy, a törökbálinti Szeretetláng kápolnába járó keresztény üzletember vállalkozott is az egész terület megvételére! A pékség területén a vállalkozását folytatná, a házat és a kápolnát viszont mi kapnánk! Ez óriási lehetőség, hogy itt egy keresztény lelki központot alakíthassunk ki, Isten dicsőségére, a Szűzanya tiszteletére és az emberek javára!

A vételárba nekünk annak 10%-át, azaz 8 millió forintot kell befizetnünk. Ha azt mondom, 10% - nem tűnik soknak, és úgy sem, hogy ezért mennyi mindent kapunk. Ha viszont az összeget írom le: 8 millió forint - az bizony elég sok! Mi bízó lélekkel gyűjtést kezdeményeztünk, és eddig összejött néhány százezer forint - ami viszont elég kevés. Ezért most hozzátok fordulunk kérésünkkel: segítsetek, hogy ki tudjuk fizetni a kápolna és az egész terület vételárát!

Kérünk minden Istent szerető, Szűz Máriát tisztelő embert, segítsetek! Szükség van az imáitokra, szervező munkátokra és nagylelkű adományotokra is! Segítsetek abban is, hogy minél több helyre eljuthasson ez a levél, és nagyon sokan értesülhessenek erről a nagy kegyelmi lehetőségről!

Erzsébet asszony halála előtt azt mondta - és erről magnófelvétel is van -, hogy neki a Szűzanya az üzente: "Erzsébetkém, ahová te mész, oda én is veled megyek és azt a helyet lefoglalom magamnak". Szavainak bizonyítéka a törökbálinti Szeretetláng kápolna csodás felépülése és működése húsz éve. Segítsetek, hogy ez a csoda tovább folytatódhasson!

Támogatást lehet küldeni a Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány számlaszámára (a csekkre vagy az átutalásra írjátok rá, hogy a kápolna javára). A számlaszám: 10700268-04975106-51100005

Segítségetekben bízva, imával és szeretettel: Sipos Gyula