Imalánc a gyermekekért - jó hírek!

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2013. február 06. szerda

Nagy örömmel tudatjuk, hogy elindult egy egész éven keresztül tartó imahadjárat a gyermekekért. Az első szentmisét Bohn István atya mutatta be január 27. Törökbálinton. A határon túlról, a szlovákiai Nagyszombatból jelentkezett Puss Sándor jezsuita szerzetes atya, aki mindjárt felajánlott 7 szentmisét az árva és a bántalmazott gyermekekért valamint minden gyermek védelméért. Hamvazószerdától egészen Húsvétig minden szerdán délután bemutat egy szentmisét erre a szándékra, az imalánc keretén belül.

Sándor atya felhívta a figyelmünket, hogy az idén lesz 250 éve annak, hogy megalakult az első magyar állami árvaház, mégpedig a Felvidéken, Mária Terézia alapítása. Az árvaház Nagymagyarország nemzeti ôrôksége, ami feledésbe merult - most szeretnék újra kôztudatba hozni. (Lásd bővebben: http://www.dobroprajnost.eu/stara18/oldalak/tallos.html) Az ezzel kapcsolatos ünnepségsorozatokba szívesen vennék, ha a magyarországi szervezetek is bekapcsolódnának.

Még egy jó hír: Angliában és Indiában is elvállalnak a Regina Collins nővérék egy- egy misét. Egy pálos atya és egy görög katolikus atya is elvállalt egyet.

Kérjük az imáitokat, hogy védelmet biztosítsunk minden gyermek számára az egész világon!

Ha szívesen bekapcsolódnátok és segítenétek megszervezni más városokban is a szentmiséket (még vannak üres hetek, hónapok) kérjük, hogy jelentkezzetek az alábbi e-mail címeken: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Valamint a felvidéki árvaház alapításával kapcsolatos ünnepségsorozatokba is várjuk azok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának.)

You have no rights to post comments