Mit tehet a korábban a NEK programjaira vásárolt jegyeivel?

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2020. szeptember 05. szombat

A világjárvány miatt egy évvel később, 2021. szeptember 5-12. között tarthatjuk meg Budapesten a katolikus világtalálkozót. Mit tehet a korábban a NEK programjaira megvásárolt belépőjegyével?

Dönthet úgy, hogy azt felhasználja a jövő évi világeseményen, hiszen azok természetesen érvényesek maradnak 2021 szeptemberében is.
Jelezheti, hogy nem vesz részt az új időpontban tartott találkozón, de nem szeretné a jegye árát visszakérni, hanem azzal adományként támogatja a kongresszus megrendezését.
Harmadik választási lehetősége, hogy kéri a belépője árának visszatérítését.
A jóváírás bankkártyás fizetés esetén a kártyán, utalás esetén a számlán jelenik meg. A beérkező válaszok feldolgozása és a pénz visszautalása 7-14 napot vesz igénybe. Türelmét és együttműködését köszönjük.
Az esztergomi Teológiai Szimpóziumra megváltott jegyek árát a programváltozás miatt valamennyi jelentkezőnek visszafizetjük. Erre az eseményre újból lehet majd belépőt váltani.
A kongresszus programjának újraszervezése zajlik. Az ingyenes jegyek felhasználásáról ennek ismeretében tudnak majd később dönteni.
(iec2020.hu)

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés