Rendkívüli üzenet Medjugorjéból

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2020. március 18. szerda

Rendkívüli és különleges üzenet 2020. március 18-án. Miasszonyunk azt mondta Mirjana-nak: "“Drága gyermekeim, a fiam, Aki Isten, mindig túlmutatott az időn. Én, az Ő édesanyjaként, Rajta keresztül látok, az Ő idején keresztül. Látok szép és rossz dolgokat. 

Azt is látom, hogy van szeretet, és arra kérlek titeket, dolgozzatok azon, hogy a szeretet láthatóvá és érzékelhetővé váljon! Gyerekeim, nem lehettek boldogok, ha nem szeretitek egymást, ha nem szeretetből cselekedtek életetek minden pillanatában és minden helyzetében. Én édesanyátokként, szeretetből jöttem el hozzátok.

Azért jöttem, hogy megismerjétek az igaz szeretet, hogy megismerjétek a Fiamat. Ezért hívlak titeket, hogy folyamatosan újuljatok meg és szomjúhozzátok a szeretetet, a hitet és a reményt. Az egyetlen forrás, ami szomjatokat olthatja, az Istenbe, a Fiamba vetett bizalom. Gyermekeim, a szorongás és a lemondás idején elegendő, ha a Fiam Arcát keresitek.

Éljétek Jézus Szavait, és ne féljetek. Imádkozzatok és szeressetek őszinte érzelmekkel, jó cselekedetekkel, és segítsetek abban, hogy a világ megváltozzon, és szívem győzedelmeskedjen. Fiamhoz hasonlóan én azt is mondom nektek, hogy szeressétek egymást, mert szeretet nélkül nincs üdvözülés. Köszönöm nektek, gyermekeim“ .

Medjugorje, 2020. március 18.

(metropolita.hu)