Szeretet Földje Hírlevél, 2020. február

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2020. február 07. péntek

 Kedves Testvérek!

 A Lélek ott fúj, ahol akar - olvashatjuk a Szentírásban -, s újra és újra rácsodálkozhatunk, milyen "egyirányban" fúj. Még év elején kezdtem el egy sorozatot írni a honlapunkra a megtérésről és megújulásról, a napokban pedig kiderült, hogy a május 1-i regionális karizmatikus találkozónknak is az a mottója, hogy "Készítsétek az Úr útját!" Mi is ezzel próbálkozunk a naponta frissülő honlapunkkal is a telefonos applikációval éppúgy, mint a missziós alkalmainkkal és a rendszeres heti programjainkkal, vagy épp a közösségi házunkban a filmklubbal és alkotó napokkal.  Néhány érdekes dolog, amit a honlapunkon nézhettek, olvashattok:

 A január elején elkezdett sorozat a megtérésről és megújulásról az Eheti menüpont alatt, címei: A jövő vallása; Az Örömhír kezdete; Mi a helyzet a bűntudattal?; Megtérési tapasztalatok; Újjászületés;   http://szeretetfoldje.hu/index.php/eheti :
Az etyeki lelki napról és a székesfehérvári gyógyító összejövetelről is kaptunk tanúságtételes beszámolót, itt olvashatók: 
http://szeretetfoldje.hu/index.php/beszamolok-tanusagtetelek :
Nagyböjti lelki napunkat idén is Kunszentmártonban tartjuk a Karmelita Rendházban 2020. április 3. péntek 18 órától április 5. vasárnap 13 óráig, szombaton gyógyító összejövetellel. A lelkigyakorlat témája: Egyház és világ állapota a Jelenések könyve tükrében. Részletek:  
http://szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/12675-egyhaz-es-vilag-allapota-a-jelenesek-konyve-tukreben::
A videók közé feltettük a januári Szeretetláng lelki nap előadását is, aminek témája - beteljesedő és beteljesedett próféciák -, szintén passzol a megújuláshoz, mint ahogy a kéthetenként szerda esti élő adás témái is: Hogyan kezdjük az új évet?; A hitetlenség ellenszeréről; Hogyan evangelizáljunk?;  lásd: 
 http://szeretetfoldje.hu/index.php/videok:
Ha szereted az irodalmat, szívesen ajánlom figyelmedbe a novellákat - Amikor Noé elsírta magát; Holdfonatok -, a pdf formátumban ingyen megkapható színdarabokat is:
http://szeretetfoldje.hu/index.php/irodalom  :
Missziós munkánkat támogathatod a könyveink megvásárlásával. Február hónapban minden könyvünket 20% kedvezménnyel ajánljuk,
és postaköltséget sem kell fizetni (ezer forint feletti rendelés esetén).
Év eleje van, adóbevallás ideje - Ha segíteni tudod munkánkat az adó 1% felajánlásával
, az alábbi adatokat kell felírni az adóbevallásához: A kedvezményezett adószáma:  18684319 - 1 - 13  A kedvezményezett neve: Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány.
- Továbbra is szívesen tartunk missziós alkalmat
is bárhol, ahová hívnak. Alkalmaink - miként törökbálinti összejöveteleink is - ingyenesek.
 - Köszönjük, hogy olvastok minket! Hálásak vagyunk minden jó hírért, írásért, cikkért, tanúságtételért, amit küldötök címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 -
Ha van lehetőséged támogatni minket, hálás szívvel köszönjük! Adományokat lehet küldeni az Alapítvány számlaszámára vagy címére is. Számlaszám: 10700268-04975106-51100005, cím: 2045 Törökbálint, Templom u. 13.  Jótevőinkért minden nap imádkozunk

 Imával és szeretettel: Sipos Gyula