Támogatásért Ajándék!

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2020. január 06. hétfő

Az éves munkánkról szóló beszámolóból talán látható, hogy nem tétlenkedtünk. Munkánkért fizetést nem kapunk, szolgálatainkat adományokból, illetve a könyveink bevételeiből tartjuk fenn. Költségeink pedig vannak: a közösségi ház fenntartása, ingyenes kiadványaink, missziós szolgáatunk, programjaink, a könyvelő... stb. pénzbe (is) kerülnek. Ezért kérjük nagylelkű segítségeteket - de azt viszonozni is akarjuk! Nem csak azzal, hogy imádkozunk jótevőinkért - ez természetes -, hanem most ajándékkal is. Aki február 2-ig, azaz nagyjából egy hónapon belül leglaább 3.000 Ft-tal támogatja munkánkat - alapítványi befizetéssel vagy a címünkre küldött összeggel -, az az alábbi könyvcsomagokból választhat egyet, amit elküldünk címére:

Jézus Krisztus élete + A megelevenedő írás
- Keresztelő János története + prófétai élet
- Sárkányszelídítők - illusztrált meséskönyv
- Ármányos sárkányos - illusztrált meséskönyv
- Különös! - 60 illusztrált groteszk, humoros és elgondolkodtató történet felnőtteknek
- 33 rövid történet és néhány hosszabb + Kisvárosi történetek
- Egy óra dicsőítés (Voice of Spirit zenekar CD-je)
Fontos: Aki támogatja munkánkat, mindenképpen jelezze levélben vagy telefonon, hogy küldett vagy átutalt pénzt, és hogy melyik könyvet választja, hogy el tudjuk küldeni címére!!!
Címeink:
Levél: 2045 Törökbálint, Templom u. 13.,
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,
Tel.: 06-30/33-88-245
Hálás köszönettel: Sipos Gyula

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés