Reményt keltő jel - megvonnák az abortuszok költségvetési támogatását

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2011. november 30. szerda

Elvonná a nemzetierőforrás-minisztérium jövő évi költségvetésében terhesség-megszakításra előirányzott 400 millió forintot két KDNP-s képviselő. Ebből az összegből azokat a terhesség-megszakításokat finanszírozzák, amelyekre nem a várandós nőnél vagy a magzatnál fennálló súlyos egészségügyi ok (az ilyen beavatkozások költségeit az Egészségbiztosítási Alap fizeti), hanem egyéb okok miatt kerül sor.

A parlamentnek benyújtott módosító javaslat szerint ezt a pénzt inkább az örökbefogadások ösztönzésére, az örökbefogadói gyes összegének emelésére, továbbá a gyermekek védelmét, támogatását szolgáló programok, pályázatok, egyéb előirányzatok támogatására kellene fordítani.

(MTI)

Drága Atyánk! Kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárására, hogy szűnjenek meg a gyermekgyilkosságok hazánkban! Kérünk, Szentlelkeddel adj erőt a törvényhozóknak, hogy legyen bátorságuk megszüntetni minden támogatást amit abortuszokra fordítanak és zárjanak be minden kiskaput, visszaélési lehetőséget. Köszönjük, hogy meghallgatod imáinkat! Ámen.

You have no rights to post comments