Keresztény Sziget - 72 órás dicsőítés

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2019. június 14. péntek

72 órás dicsőítést tart június 13-ától a Margit-szigeten a Nemzeti Keresztény Ifjúsági Kulturális Központ (NEKIKK) és az ÉrMe Hálózat. A dicsőítést öt külföldi és húsz hazai csapat vezeti, jelen lesz többek között a James Evans Band, Prazsák László, a Hanna Projekt, Bracha Cale és az Őrtüzek Imádság Háza is.

Isten magasztalásának és a tanítások megismerésének általános módja a dicsőítés, mely 72 órán keresztül tart majd a Petőfi Sándor Ifjúsági Táborban, a Margit-szigeten. A program június 13-án este fél 8-kor ünnepélyes megnyitóval kezdődik, 8 órától pedig a IHOP Moszkva megtartja az első dicsőítést.
Öt külföldi és húsz hazai szolgáló csapat dicsőítései nagyjából óránként követik majd egymást, ebből adódóan rengeteg érdekes gondolattal, dicsőítővel lehet találkozni. Részt vesz a 72 órás dicsőítésen például Bracha Cale, a James Evans Band, Prazsák László, a Hanna Projekt, a WANA, az Őrtüzek Imádság Háza, a New Chance – Új Esély Dicsőítő Zenekar, de képviselteti magát egy-egy kijevi és csehországi imádság háza is. (Részletes program: http://www.nekikk.hu/wp/kezdolap/dicsoites/)
A folyamatos dicsőítés mellett a beszélgetősátorban lehetőség nyílik olyan témák megvitatására, mint a kereszténység egysége vagy a keresztény családok helyzete. A kisgyermekesek vetélkedőn, foglalkozásokon vehetnek részt; az érdeklődők a NEKIKK Országos Bibliai Rajzverseny Jónás könyve-pályázatának válogatott anyagát is megtekinthetik.
Az eseményen a részvétel ingyenes!
A beharangozó videó: https://www.youtube.com/watch?v=uFfh7Nf2q_U&t=1s
A program Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/2100998790167029/

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés