A képmutatás csúcsa

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2014. június 22. vasárnap

A Digi tévécsatorna még februárban közölte, hogy az egyik csatornája, amely eddig csak éjszaka sugárzott pornóműsort, a jövőben 24 órán teszi majd. Ezek a csatornák a tévé alapcsomagjában nicsenek benne, azokat külön lehet kérni, külön lehet rá előfizetni, igaz csupán 10 forintos havidíjért. Több megrendelő azonban azt kifogásolta, hogy a Digi azoknál is elérhetővé tette a pornócsatornát, akik nem kérték azt, nem fizettek rá elő. Ráadásul mindenféle figyelmeztetés nélkül, valahol a gyermekcsatornák közvetlen közelében. A Digi válasza a képmutatás csúcsa:

„A DIGI által nyújtott díjmentes felnőtt tartalom egyetlen telefonhívással eltüntethető az elérhető csatornák közül. A Civil Összefogás Fórum közleményére reagálva a DIGI megerősítette, hogy bármely előfizetője az ingyenesen hívható 1272-t tárcsázva azonnal megszüntetheti a hozzáférést a felnőtt tartalomhoz. A szolgáltató köszönetét fejezi ki a CÖF-CÖKA-nak az észrevételért, és egyetért azzal, hogy rendkívül fontos a gyermekek megfelelő értelmi, érzelmi fejlődése."

A DIGI azt is írja, hogy a felnőtt csatorna időkorlát mentessé tételéről ügyfeleit előzetesen tájékoztatta személyre szólóan és web oldalán keresztül is. Ebből úgy tűnik, érdemes az unalmas című hírleveleket is átfutni, hátha ehhez hasonló változtatások derülnek ki belőle. (index)

Azaz előre és ingyen mutatjuk a pornócsatornát mindenkinek, de a senki által nem olvasott hírlevelünkben azért leírtuk, hogy azt le lehet tiltani. A gyerek, aki napközben kattintgat a tévé előtt, a felnőtt, aki nem olvassa a csodálatos hírlevelet, és egyáltalán, a jó erkölcs pedig vessen magára, miért nem figyel eléggé... Egy hasonlattal: A gyilkos azt mondhatná, én csak kilőttem a golyót, az áldozat nyugodtan félre állhatott volna, hiszern hallotta a lövés hangját, látta a fegyvert - nem az én hibám, hogy a golyó eltalálta és meghalt... De! - szerk.

Hozzászólások   

#1 lausdeo 2014-06-22 14:21
Egyszerű a megoldás:
TV -› kuka
kábelTV -› csípőfogó
parabolaantenna -› 3D-2D transzformáció (5kg-os kalapács

You have no rights to post comments