Magánkinyilatkoztatások a három napos sötétségről

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2012. április 18. szerda

Némely magánkinylatkoztatásokban visszatérő elem a három napos sötétség és a büntetés, amikor csak a megszentelt gyertyák világítanak, a levegő mérgező lesz, stb. Most ezekből kaptunk egy csokrot, amit felteszünk ide olvasásra és szabad véleményalkotásra:

 

1837. Író, Boldog Taigi Anna-Mária. (A turzovkai jelenések-1) 18-19.

Író: Boldog Taigi Anna-Máriának, a szentéletű római családanyának szintén tudtára adta Isten, hogy mi vár a világra:

Anna-Mária: Isten két büntetést fog küldeni. Az egyiket háborúk, forradalmak és egyéb bajok alakjában; ez földi eredetű. A másik az Égből származik. Sűrű sötétség fogja borítani az egész Földet három napon és három éjszakán keresztül. Semmit se lehet látni, a levegő tele lesz pestissel, aminek sokan áldozatul esnek, nemcsak a vallás ellenségei. Mesterséges fényt nem lehet használni majd ebben a sötétségben, csak szentelt gyertyákat. Aki kíváncsiságból kinyitja az ablakot, hogy kinézzen, vagy elhagyja a házat, ott helyben holtan rogyik majd össze. Ez alatt a három nap alatt az embereknek otthonukban kell maradniuk, imádkozzák a rózsafüzért és könyörögjenek Isten irgalmáért.

 

1837. Író, Boldog Taigi Anna Mária. (Ism.)

Író: Az elmúlt cca. 170 évben kapott égi üzenetek, és látomások között van egy, melyről általában nem beszélnek, de mely a tisztánlátás szempontjából nagyon fontos. Ez az a látomás sorozat, melyet Boldog Taigi Anna Mária kapott. Ez azért fontos, mert megkülönböztet földi eredetű és közvetlenül Istentől származó büntetéseket. Ő mondta el, hogy Isten két büntetést fog küldeni. Az egyiket háborúk, forradalmak és egyéb bajok formájában: ez földi eredetű lesz; a másik pedig közvetlenül Istentől származik. (Ez utóbbi tekinthető a garabandáli üzenetben szereplő Nagy Csapásnak – vagyis a Büntetésnek.) Míg az elsőt az igazak imái és vezeklései megenyhítik, a másodikat semmi sem fogja enyhíteni. Rövid lesz, de irtózatos erejű. Nyomában az emberiség nagyobb fele kipusztul. Ez borzasztó, rémületes és általános lesz… Egészen váratlanul fog bekövetkezni. Az istentelenek megsemmisülnek. Anna millió és millió embert látott, akik háború következtében halnak meg. Más milliók viszont egy előre nem látott halál által. A háborúk, forradalmak és más csapások végén egy borzalmas képet látott. Megpillantotta az Úr kezét, amint mozgásba hozta az eget, és ijesztő meteorok által az embereket félelmetes zavarba hozta, és ismét milliók halálát látta. A világra váró ezen ítéletről még világosabban a következőképpen nyilatkozott:

— Az egész világot sűrű sötétség fogja beborítani, mely három nap és három éjjel fog tartani. Ebben a sötétségben lehetetlen lesz bármit is látni. Ez a sötétség együtt jár a levegő megfertőzésével, amely nem kizárólag, de főleg a vallás ellenségeit fogja elragadni. Mindaddig, míg a sötétség tart, képtelenség lesz világot gyújtani. Csak a szentelt gyertyát lehet majd meggyújtani, és általa világítani. Aki ezen sötétség alatt kíváncsiságból kinyitja az ablakot, hogy kinézzen, vagy a házból kimegy, ott helyben fog holtan összerogyni. Ebben a három napban maradjanak az emberek inkább a házaikban, imádkozzák a rózsafüzért és kérjék Isten irgalmát.

Még volt egy látomása, amelyben többször részesült:

— Látja a lángok által körülnyaldosott Földet; sötétség borítja; hatalmas épületek omlanak össze; úgy tűnik, mintha az Ég és a Föld a halállal küszködnék; a levegő gonosz szellemekkel lesz megfertőzve, melyek mindenféle borzasztó alakokban fognak megjelenni. Üldözni fogják a vallást, a papokat pedig megölik. A templomok zárva lesznek, de csak rövid időre. A Szentatya kénytelen lesz Rómát elhagyni; a csapásokat egy általános megújulás követi. Mindez akkor fog bekövetkezni, amikor majd úgy tűnik, hogy az Egyház elvesztette minden lehetőségét, hogy szembeszálljon az üldöztetésekkel.

 

1837. Író, Boldog Taigi Anna Mária. (Jövendölések-1) 35, 51.

Mély sötétség fogja elborítani az egész Földet három napon és három éjszakán keresztül. Semmit sem lehet majd látni, a levegő járvánnyal lesz tele, amely főleg – de nem kizárólag – a vallás ellenségeit ragadja el. E sötétség alatt nem lehet majd mesterséges fénnyel sem világítani. Csak a megszentelt gyertyákat lehet meggyújtani, hogy világosságot nyújtsanak. Aki kíváncsiságból nyit ajtót, hogy kinézzen, vagy elhagyja házát, ott fog nyomban holtan összeesni. E három nap alatt az emberek maradjanak házaikban, imádkozzák a rózsafüzért és könyörögjenek Isten irgalmáért.

E szörnyű esemény következtében a gonosz emberek, Isten és az Ő Egyháza ellenségeinek akkora sokasága pusztul el az isteni büntetéstől, hogy a rengeteg holttest úgy hever majd Róma körül, mint ahogy a Tevere legutóbbi áradásakor kivetett halak tömege feküdt a partokon. Az Egyház valamennyi ellensége – az ismertek és a titkosak – el fognak pusztulni az egész Földön a mindent ellepő sötétségben, mindössze néhány kivétellel, akiket Isten rögtön utána magához fog téríteni. A levegőt a démonok jelenléte fogja megfertőzni, akik mindenféle gyűlöletes formákban jelennek majd meg.

(Miközben a „háromnapos sötétséget” szemlélte:) E három nap alatt az emberek maradjanak otthonaikban, imádkozzák a rózsafüzért, és könyörögjenek az Istenhez irgalomért. 

 

1837. Író, Buffalói Szent Gáspár. (Jövendölések-1) 36.

(Ez a szent is megjövendölte) az Egyház megátalkodott üldözőinek pusztulását a három napos sötétség alatt. Annak, aki túléli a sötétség és félelem e három napját, úgy fog tűnni, mintha egyedül lenne a világon, mivel mindenütt hullák fogják borítani a Földet.

 

1837. Buffalói Szent Gáspár. (Ism.)

Az Egyház bűnbánat nélküli üldözőinek halála a háromnapos sötétség alkalmával fog bekövetkezni. Aki túléli a sötétséget és a három nap félelmeit, azt fogja gondolni, hogy egyedül van a Földön, mert az egész Föld holttestekkel lesz borítva.

 

1847. Író, Rosa Asdenti nővér. (Jövendölések-1) 36.

(Megjövendölte a három napos sötétséget, és hogy Anglia vissza fog térni a hit egységéhez.)

 

1863. Író, Palma Maria d’Oria. (Jövendölések-1) 36.

Három napos sötétség lesz, ami alatt megszámlálhatatlan ördög jelenléte fertőzi majd meg a levegőt, akik a hitetlenek és a gonosz emberek nagy sokaságának halálát okozzák. Egyedül a szentelt gyertyák lesznek képesek világítani és megóvni a hithű katolikusokat ettől a fenyegető szörnyű csapástól. Természetfeletti csodák jelennek majd meg az égen. Rövid, de elkeseredett háború is lesz, ami alatt a vallás és az emberiség ellenségei mindenütt elpusztulnak.

 

1878. Író, Paui Mária nővér. (Jövendölések-1) 36-37.

Minden országot megráznak a háborúk és a társadalmi konfliktusok. Három napig tartó sötétség alatt a rossz utakon járó emberek elpusztulnak úgy, hogy csak az emberek negyede fogja a katasztrófákat túlélni. A papság létszáma is erősen megfogyatkozik, mivel legtöbbjük meghal a hit és saját hazájuk védelmében.

 

1884. Jézus. Jahenny Mária Júlia. (Ism.)

A pusztulás olyan nagy lesz és a csapások olyan rettenetesek, hogy sokan felkiáltanak félelmükben, és azt hiszik, hogy itt a világ vége. Háromnapos teljes sötétség lesz. Az éjszakai sötétség három éjjelen és két napon keresztül tart. Csak a szentelt gyertyák fénye ad majd némi világosságot ez alatt a szörnyű idő alatt. Egyetlen gyertya elég három napig, de a gonoszok házában az sem ad világosságot. A háromnapos sötétség alatt ördögök jelennek meg a legrettenetesebb formában. A levegőben a legborzalmasabb káromlások hallatszanak majd. Villámok csapnak be a házakba, de a szentelt gyertyákat nem oltják el. Sem a szél, sem a vihar nem lesz képes kioltani azokat. Vérvörös felhők haladnak majd gyorsan az égen. A mennydörgés hangjától megremeg a Föld. Baljóslatú villámok vágnak barázdákat a felhőkben, olyan évszakban, melyben ez nem szokott előfordulni. A Föld alapjaiban rendül meg. A tenger hatalmas hullámokban söpör végig a kontinensen. A vér olyan bőségben folyik majd, hogy az egész Föld nagy temetővé válik. A jók és a gonoszak tetemei borítják majd a Földet. Nagy lesz az éhínség. Minden felfordul és az emberiség 3/4-része elpusztul. A válság hirtelen tör ki. A csapások kiterjednek az egész világra, és az egyik a másikat követi megszakítás nélkül.

Mikor népem közömbössé vált, kezdem fenyegetni őket.

 

1891. Író, Jahenny Mária Júlia. (Jövendölések-1) 37.

Három napos folyamatos sötétség fog bekövetkezni. Egyedül a szentelt viaszgyertyák fognak fényt adni a rémisztő sötétségben. Egy gyertya el fog tartani három napon keresztül, de az istentelenek házaiban nem fog fényt adni. Azon három nap alatt a démonok undorító és félelmetes formában jelennek majd meg; a levegő megdöbbentő káromlásaiktól fog visszhangozni. A villám behatol a házakba, de nem oltja ki a szentelt gyertyák fényét; sem a szél, sem a vihar, sem a földrengés nem fogja kioltani. Vérhez hasonló vörös felhők haladnak át az égen, mennydörgés robaja remegteti meg majd a Földet; a villámlás fénye világítja be az utcákat az év szokatlan időszakában; a Föld alapjáig megremeg; az óceán kiveti habzó hullámait a szárazföldre; a Föld hatalmas temetővé változik; a gonoszok és az igazak holttestei borítják majd a Föld színét. Az ezt követő éhínség is nagy lesz. Az egész vegetáció elpusztul, akárcsak az emberi faj háromnegyed része. A válság teljesen váratlanul fog jönni és a büntetés az egész világot sújtja majd.

 

1891 (márciusában). Marie-Julie Jahenny (1850-1941.). (Boitsfort-1) 53.

A természetben egy háromnapi sötétség fog bekövetkezni: három éjszakán keresztül és két napon át megszakítatlan sötétség fog beállni. Csak a szentelt gyertyák fognak világítani, és fényt árasztani. Egyetlen gyertya elég lesz három napra! De az istentelen házakban, ahol káromolják Istent, ott a gonoszlelkek megjelennek a legfélelmetesebb és legborzalmasabb alakzatokban! Kegyetlen átkot szórnak az Isten felé. A villámok becsapódnak házaikba, a lakásokba, a szentelt gyertyák fényét azonban nem fogják eloltani, de még a viharos szél vagy a földrengés sem. Az égen vérvörös felhők vonulnak át, mennydörgés és recsegés fogja az egész Földet megremegtetni! Ezekben az időkben az utcákon pusztító villámok lesznek, amilyenek még sohasem voltak. A Föld egészen az alapjáig fog megremegni és inogni. A tenger, tajtékzó dühében, a vizet a szárazföldre sodorja… az egész Föld egy mérhetetlen temetővé változik.

Az istentelenek és az igazak holttestei az egész Földet belepik! Utána nagy éhség támad…

 

18?? Író, De la Faudais Maria. (A turzovkai jelenések-1) 19.

Hasonló jóslat származik ugyanebből a {XIX.} századból, De la Faudais Máriától is. Ő még azt is hozzáteszi, hogy egy gyertya elég lesz három napig, de az istentelenek házában még az sem fog világosságot adni.

 

1948. Jézus. Heede. (Újságcikk)

Hideg téli hónap éjszakáján jövök a bűnös Földre nagy mennydörgésben. Meleg téli szél előzi meg ezt a rossz időt. Iszonyatos lökések morzsolják szét a Földet. Tűzvörös felhőkből villámok gyújtanak fel és égetnek hamuvá mindent, amit a bűn megfertőzött. Mérges gázok és kén fojt meg mindent, mert gázzal lesz tele a levegő, és örvénylő rombolás ragadja el a büszke építményeket. Az emberi nemnek meg kell tudnia, hogy egy Akarat van, ami fölötte áll minden emberi akaratnak: ez Isten akarata!

Amikor majd a pokol az igazakra tör, és borzalmas ijesztéssel akarja őket megsemmisíteni, el ne felejtsétek, hogy gondolok rátok! Éppen ezért jelt adok, hogy tudjátok ítéletem kezdetét. Ha hideg téli éjszakán mennydörgés dübörög végig a Földön úgy, hogy a hegyek is beleremegnek, akkor gyorsan zárjatok be minden ajtót, ablakot, függönyözzetek le minden kilátást, ne lássa kíváncsi tekintet a történésnek ezt a borzalmát, mert szent az Úr haragja, és ekkor tisztítja meg a Földet érettetek, hűséges nyájam!

Meneküljetek legszentebb Anyám oltalma alá! Legyetek bizalmatlanok azok iránt, miket látni és hallani fogtok, mert mindez a pokol vakító műve, de nektek nem árthat! Bízzatok szeretetemben, és ne kételkedjetek! Mennél jobban bíztok bennem, annál áttörhetetlenebb lesz az a védőbástya, amellyel körülveszlek benneteket! Harcoljatok a lelkekért, ajánljátok fel megpróbáltatásaitokat, küzdelmeiteket Szívem kedvenceiért, a megtévedt papokért, hogy az utolsó pillanatban megadhassam nekik a tökéletes bánat kegyelmét. Szeretetem lesz jutalmatok! Tartsatok ki! Egy éjszaka és egy nap, még egy éjjel és még egy nap tart a csapás! A rákövetkező éjszaka nyugalma feloldja az ijedt feszültséget, és a megvirradó reggelen ismét kisüt a nap és a hosszú sötétség után újra árasztja fényét és melegét. Akkor majd alázatos hittel vegyétek az új életet, és éljetek békében és szeretetben! Addig azonban ne sajnáljátok az áldozatokat, mert ennek nyomán sarjad majd ez a vetés, nő fel az Istennek tetsző nemzedék.

Külön is szólok hozzátok, alázatos lelkek! Kérlek benneteket, adjátok nekem egész éneteket. Főleg akaratotokat, áldozatul másokért, testvéreitekért! Nem kíméllek meg benneteket a szenvedéstől és megpróbáltatástól, legyetek bátrak, tanaim rettenthetetlen terjesztői. A világ eszelős bolondoknak tart majd benneteket, megkísérli Egyházam elpusztítását, és megkínoz majd benneteket a tévedésbeejtéssel, a hamis meggyőzéssel. A pokol rászedése beszél majd belőlük és a szentnek látszó ravaszság. Álljatok ellen, ne higgyetek, küzdjetek alázattal, hallgatással, imával és kötelességteljesítéssel. Legyetek részvéttel megtévesztett testvéreitekkel szemben. Viseljétek el a sebeket, ütéseket, ahogyan én is elviseltem. Engedjétek magatokat megfeszíteni testvéreitekért, hogy az Ég kiengesztelődjék, és mindenki megtérjen! Forduljatok Szent Szívemhez, az irgalom forrásához, Anyámhoz, a kegyelmek Anyjához, hogy a kikerülhetetlen ítélet a pokol felett aratott győzelem legyen, és az ítéletet végrehajtó angyalaim a halálra szántakat megtért nyájként vezessék haza a Paradicsom dicsőségébe!

 

1954-55. Jézus, Aiello Helén, Szűzanya. (A turzovkai jelenések-1)

16-17.

Jézus: A világ lealjasodott a túlcsorduló romlottságban. A népek kormányai mint megtestesült ördögök emelkedtek fel, és miközben békéről beszélnek, a háborút készítik elő a legpusztítóbb eszközökkel, hogy tönkre tegyék a népeket és nemzeteket… Az emberek bűneikben megátalkodva élnek. Szigorúbbak a büntetések és csapások, amelyek Isten útjára hívják vissza őket, azonban dühöngenek, mint a megsebzett fenevadak, és megkeményítik szívüket Isten kegyelmével szemben. A világ nem méltó már a bocsánatra, csak a tűzre, pusztulásra és halálra. A hozzám hű lelkeknek többet kell imádkozniuk, és több engesztelést kell nyújtaniuk, hogy lecsillapítsák Isten igazságos haragját, és mérsékeljék a Büntetés igazságos ítéletét, amelyet szeretett Anyám közbenjárása tart vissza, aki minden embernek is Anyja… De a tűzzel való büntetés közel van, hogy megtisztítsa a Földet a gonoszak gaztetteitől. Isten igazságossága megköveteli az engesztelést a sok megbántásért és rossz cselekedetért, amely a földet borítja, és amellyel nem lehet tovább megalkudni. Az emberek megátalkodtak bűneikben, és nem térnek vissza Istenhez. Az Egyházzal ellenkeznek, és a papokat megvetik a rosszak miatt, akik botrányokat okoznak. Segíts nekem, szenvedésed által, hogy kiengeszteljem az oly sok megbántást, és így legalább részben megmentsem a romlásba és halálba siető emberiséget. Tudasd minden emberrel, hogy bűneiket megbánva vissza kell térniük Istenhez, és ez által remélhetik a bocsánatot és megmenekülhetnek a megvetett Isten igazságos bosszújától.

Helén: A Szűzanya pedig, akinek Szeplőtelen Szívét hét tőr járja át, így szólt:

Szűzanya: Szívem szomorú, mert oly sok szenvedés vár a pusztulás szélén álló világra… Isten haragja közel van. Hamarosan a világot nagy csapások fogják sújtani, véres forradalmak, félelmetes szélvészek, és a folyók és a tenger kiáradása által. Kiálts, míg Isten papjai meg nem hallják hangomat, hogy figyelmeztessék az embereket az idő közelségére, s arra, hogy ha az emberek nem térnek vissza Istenhez imáikkal és engesztelésükkel, akkor a világot egy új és rettenetesebb háború fogja felforgatni. A leghalálosabb fegyverek fogják elpusztítani a népeket és nemzeteket. A Föld diktátorai, pokoli fajzatok, le fogják rombolni a templomokat és megszentségtelenítik az Oltáriszentséget…

Tűztől villámló felhők, és egy tűzvihar fog zúdulni a világra. Ez a rettenetes Büntetés, amit az emberiség története még sohasem látott, hetven órán keresztül fog tartani. Az istenteleneket agyon fogja nyomni, és el fogja söpörni. Sokan fognak elveszni, mert megátalkodtak bűneikben…

Én óvólag a világ fölé hajolok, és feltartóztatom Isten igazságosságát. Egyébként ezek a dolgok már bekövetkeztek volna. Szükség van az imára és az engesztelésre, mert az embereknek vissza kell térniük Istenhez és Szeplőtelen Szívemhez – a közvetítőhöz Isten és emberek között –, és így legalább a világ egy része megmenekül.

Tudasd ezt mindenkivel, mert ez segíteni fog sokak megmentésében, és megelőz sok pusztulást az Egyházban és a világban.

 

1954. Író. (A turzovkai jelenések-1) 18.

1954-ben az ukrajnai Seredne-ben a Szűzanya ismételten megjelent egy Anna nevű leánynak, és kijelentette, hogy a jelenlegi idők hasonlítanak Noé idejéhez. Akkor vízözönnel tisztította meg Isten a világot, most tűzözönt fog küldeni.

 

1958. Máté, Szűzanya. (A turzovkai jelenések-1) 13-14.

Máté: Isten büntetése az emberiség kétharmadát fogja elpusztítani. A Nap megszűnik meleget adni. A nyarak hidegek lesznek, a termés gyenge. Rettenetes áradások és egyéb természeti csapások sújtják majd a világot. A földrengések hegyeket mozdítanak el. Templomok fognak összeomlani, az árvíz házakat ragad magával. A hitetlenek káromkodni fognak kétségbeesésükben. A levegő megtelik démonszerű alakokkal, amelyek a bűnök és bűntettek megtestesülései lesznek. Ezek a rémképek rettegésben fogják tartani az emberiséget.

Utána a természet lecsillapodik, és ragyogó fényesség jelenik meg, de a világot nem lehet felismerni. Minden elpusztult. Nehéz életet és élőlényeket találni. Isten megbüntette a gonoszokat és azokat, akik káromolták.

Szűzanya: Minden gyermekem meg fogja kapni, és homlokán fogja hordozni a kereszt jelét. Ezt a jelet csak választottaim fogják látni. Az angyalok kioktatják majd ezeket a választottakat, hogy miként viselkedjenek. Az én híveim a legnehezebb órákban sem fognak félni. A jó szellemek meg fogják védeni őket, és a mennyből kapnak táplálékot. Onnan részesülnek további utasításokban. Halálhoz hasonló álomba fognak merülni, de az angyalok meg védik őket.

Amikor felébrednek, olyanok lesznek, mint az újszülöttek. Testük szép lesz, és lelkük elmerül Istenben. Mindent, amit tesznek, Isten dicsőségére fogják tenni. A Föld szép lesz, és választottaim meglátják, miként gondoskodik róluk Isten.

Szeressetek engem minél jobban, napról-napra. Minél inkább szeretitek Istent, és minél jobban szerettek engem, annál bátrabbak lesztek a félelem napjaiban. Ezek fagyos éjszakákkal, mennydörgéssel, földrengéssel fognak kezdődni. Akkor jól zárjátok be lakóhelyeteket, imádkozzatok, vessetek keresztet, bánjátok meg bűneiteket, hívjátok segítségül Isten Anyját, és Ő védelmébe fog venni benneteket.

Máté: A Boldogságos Szűz ezt is mondta:

Szűzanya: Az angyalok, akik meg vannak bízva a pusztítás munkájával, készen állnak. De Isten haragját vissza lehet tartani, ha imádkozzátok a rózsafüzért, vezekeltek, és ha a bűnösök megbánják bűneiket.

Máté: A Boldogságos Szűz int minket, hogy beszéljünk a jelenésekről, akikhez tudunk szólni. Az, aki hall ezekről és terjeszti őket, semmitől se féljen, mert Isten kegyelmében lesz.

 

1959. Jézus. Pio atya. (Ism.)

Eljövetelem ideje közel van. Bár akkor is könyörületes leszek, mégis eljövetelem és haragom borzalmas lesz, és kemény büntetések ideje. Angyalaim, akik ezt a feladatot teljesítik, éles pallosukkal már készen állnak. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy kiirtsák mindazokat, akik nevetség tárgyává teszik, és nem hiszik az én jelenéseimet. Tüzes viharok támadnak a felhőkből, melyek elárasztják az egész világot. Zivatarok, villámok, földrengések váltakoznak szünet nélkül. Állandóan zuhog az eső. Minden azt bizonyítja, hogy Isten mindenek felett van. Aki hisz az én szavaimban, annak nem kell félnie. Én őket el nem hagyom, és azokat megvédem. Aki a kegyelem állapotában van, és Szűz Anyámnál keres védelmet, annak nem történik baja. Hogy a megpróbáltatásra előkészülhessetek, ezeket a jeleket adom: Éjjel, a kezdetnél, nagy hideg lesz és irtózatos szélvihar. Rövidesen mennydörgés kezdődik. Zárjátok be az ajtókat, ablakokat, és a háziakon kívül senkivel se érintkezzetek, és ne beszéljetek. Térdeljetek a feszület elé, szánjátok-bánjátok bűneiteket. A földrengés alatt ne nézzetek ki az ablakon, mert Atyám haragja szent… Aki e tanácsot meg nem hallgatja, és nem tesz a szerint, elpusztul. A szél mérges gázokkal teli felhőket hajt, melyek elárasztják az egész világot. Akik ártatlanul szenvednek és elpusztulnak, vértanuk lesznek és eljutnak királyságomba. Harmadnapra megszűnik a tűz és a földrengés. A következő nap újra felragyog a Nap. Angyalok szállnak le az égből, hogy a béke szellemét terjesszék az egész világon… Ez a megrázkódtatás, az elkövetkező büntetés miatt, nem hasonlítható a világ teremtése óta az egyikhez sem, mivel az emberiség nagy része kivész.

 

1962. Író, Conchita. (Garabandal-1) 117.

Író: 1962 júliusában Boldogasszonyunk látomásban részesítette Conchitát, Mari-Lolit és Jácintát, amelyben bemutatta nekik a feltételes Büntetést. A kép láttán a gyermekek elszörnyedve kiabáltak, és kérték a Szűzanyát, hogy legalább a kisgyermekeket kíméljék meg. Mária azt válaszolta, hogy a Büntetés mértéke attól függ, hogyan fogadja az emberiség a jelenések alkalmával átadott üzeneteket.

Naplójában Conchita csak futólag említi a Büntetést. Francisco Sachez Venturanak tett megjegyzésében így beszél róla:

C: A Büntetés feltételes; attól függ, hogy az emberiség elfogadja-e vagy sem Mária üzeneteit és a Csodát. Ha eljön, tudom miben fog állni, mert Szűz Mária beszélt nekem róla, de erről nem szabad szólnom. Láttam is a Büntetést. Megmondhatom, hogyha eljön, rosszabb lesz, mintha tűzben járnánk. Nem tudom, mennyi idő telik el a Csoda és a Büntetés között.

 

1965. Író, Conchita. (Garabandal-1) 45.

Író: A naplóban Conchita ezt jegyezte fel a Büntetésről:

C: A Büntetés feltételes, attól függ, vajon engedelmeskedik-e az emberiség a Szűzanya üzeneteinek és felfigyel-e a Csodára. Ha bekövetkezik, tudom miből áll, mert a Boldogságos Szűz beszélt nekem róla, de nem mondhatom meg, mi lesz. Azonkívül láttam is a Büntetést. Biztosan állíthatom, hogy ha eljön, rosszabb lesz, mintha tűz venne körül minket, rosszabb, mintha tűz lenne felettünk és alattunk. Nem tudom, mennyi idő fog eltelni a Csoda és a Büntetés között.

Író: 1965. szeptember 14-én pedig ezt mondta a Büntetésről:

C: Ha nem változunk meg, rettenetes lesz a Büntetés, amint megérdemeljük. Láttuk, de nem mondhatom meg, miből fog állni, mert nem kaptam erre engedélyt a Boldogságos Szűztől. Nem mondhatok semmi mást a Büntetésről. Amikor láttam, nagyon nagy félelmet éreztem, annak ellenére, hogy a Boldogságos Szűzre néztem.

Író: 1965. november 13-án ezt jelentette ki a Büntetés céljáról:

C: A Boldogságos Szűz azt mondta nekem, hogy Jézus nem azért küldi a Büntetést, hogy kétségbe essünk, hanem hogy segítsen minket, és hogy megfeddjen azért, mert nem engedelmeskedünk Neki.

1966. Szűzanya. Rosa Quatrini, San Damiano. (Boitsfort-1) 39. Július 8.

Imádkozzatok, mert én nagy fénnyel fogok jönni, és minden ujjá fog éledni. De mi lesz azokkal, akiknek nincs hitük?

Utánam fog jönni az én Fiam, akik hatalmas. Eljön az én nagyon szeretett Fiam, hogy elhozza a békét. Nagy megrázkódtatások lesznek, és nagy események történnek. Akik nem hisznek, félelmükben megremegnek.

 

1967. Szűzanya. Rosa Quatrini, San Damiano. (Boitsfort-1) 39. Május 26.

Tudomástokra adom, hogy nagy tároló edények legyenek készenlétben, hogy vizet tölthessetek bele; de kis edények is, mert amikor a félelmetes idő bekövetkezik, tehetetlenek lesztek, mert nem hallgattatok az én szavamra. Abban az időben önts a nagy edényből vizet egy kis edénybe, mártsd bele arcodat és megmenekülsz.

Közben nagy bizalommal imádkozzatok égi Édesanyátokhoz, valamint a mennyei Atyához, hogy erőt és bátorságot nyerjetek mindezek elviselésére.

Ha erős földlökéseket észleltek és teljes sötétség vesz körül benneteket, emeljétek fel a szemeteket az égre, és kitárt karokkal irgalomért és részvétért könyörögjetek. Imádkozzátok a Salve Reginát háromszor és öt Credót. Majd szívből kérjétek: Jézus, Mária mentsetek meg bennünket!

 

1968. Szűzanya. Rosa Quatrini, San Damiano. (Boitsfort-1) 39. December 12.

Már évekkel ezelőtt jeleztem, hogy nagy járvány jön a Földre, de sohasem hittétek. A járvány után jönnek majd a büntetések.

 

1968. Szűzanya. (Enzo-1) 20.

Írd, kedves fiam, ezt az üzenetet, és küldd szét a világra 1971-ben.

1972-ben a botrányok még nagyobbak lesznek, a hiúság, a határtalan élvezetvágy, a luxus sok büntetést von le a Földre. Bizonyos vulkánok – amit a tudósok „természeti jelenségeknek” tekintenek – rövidesen kitörnek. Egy napon égő láva és iszap fog a Földre hullni, városokat, országokat és népeket fog maga alá temetni.

Fiam, a három sötét napon az Egyház összes ellenségei el lesznek pusztítva. Az ég és Föld közeledik egymáshoz, tűz fog tombolni az egész világon. A Föld holttestekkel lesz tele, és sok nép eltűnik a Földről. Nagyon nagy szorongás lesz, és az emberek semmit sem fognak látni ebből. A levegőben méreg lesz, ami halálos pusztulást hoz. Az egész Földet teljes sötétség fogja borítani.

Az emberiségnek csak negyed része éli túl ezt. Ezután egy új világ lesz a jók számára.

Imádkozz, hogy sok lélek megmenekülhessen!

 

1971. Író, Conchita. (Ism.)

Író: A Büntető Csapással kapcsolatban a garabandáli látnokok nagyon szűkszavúak, de amit arról Conchita elmond, akinek azt a Szűzanya egy látomásban megmutatta, nagyon elgondolkodtató:

C: Isten közvetlen beavatkozása lesz, és szörnyűbb lesz mindennél, amit csak elképzelünk. A Figyelmeztető Jelet és a Nagy Csodát azért fogja adni Isten, hogy mindaz, akiben egy parányi jóakarat van, higgyen, megtérjen, bűnbánatot tartson, és így megmenthesse lelkét az örök kárhozattól. Amennyiben azonban az emberiség nem fog abban a mértékben megjavulni és megtérni, amennyire Isten ezt az Ő végtelen szentségében és igazságosságában, irgalmában és szeretetében az emberiségtől elvárja, akkor fel kell készülnünk a legborzasztóbb Büntető Csapásra.

Író: 1971-ben egy zarándokcsoportnak még a következőket mondta:

C: Isten már készíti számunkra a Büntetést, mert annak bekövetkezése szükséges. Szükséges pedig azért, mert a Figyelmeztető Jel és a Nagy Csoda által nem fogunk megváltozni, illetve: ha talán meg is változunk, utána ismét visszaesünk bűneinkbe. Legyünk ezért készek minden pillanatban; hozzunk sok áldozatot, látogassuk gyakran a szentségi Jézust a legméltóságosabb Oltáriszentségben, és buzdítsuk erre környezetünket, hozzátartozóinkat is. A Szent Szűz velünk van, Ő kérte Istent, hogy eljöhessen Garabandálba, elmondhassa üzeneteit, jelezhesse az utolsó figyelmeztetéseket, hogy elkerülhessük a Nagy Büntetést, – ámbár ez már nem lesz elkerülhető. Az emberiség már a bűn iránti érzékét is elvesztette, és annyira a végsőkig süllyedt, hogy a Büntetést már semmiképpen sem kerülheti el.

 

1973. Szűzanya. Ágnes nővér. (Akita) Ism.

Amint mondtam, ha az emberek nem tartanak bűnbánatot, és nem javulnak meg, az Atya borzalmas büntetéssel fogja sújtani az egész emberiséget. A Büntetés nagyobb lesz, mint a vízözön; olyan, amilyen korábban még nem volt. Tűz fog hullani az égből, mely majd kiírtja az emberiség nagy részét; mind a jókat, mind a rosszakat, nem kímélve sem papokat, sem hívőket. Az ezt túlélők annyira elhagyatottaknak fogják magukat érezni, hogy irigyelni fogják azokat, akik meghaltak.

 

1974. Jézus. (A Szeretetmű-1) 16-17. Szeptember 15.

Mit akarok neked mondani sürgősen? … Titeket nem fog érni a Büntetés, amelyet előkészítek. Titeket nem érint meg, jóllehet sokat kell szenvednetek tőle. A ti felajánlott szenvedéstek engesztelésül szolgál az isteni igazságosságnak való elégtételadáshoz.

Milyen büntetésekről beszélek? A világ romba döntésének büntetéséről: ember ember ellen támad, nép nép ellen, nemzet nemzet ellen. Az anyák rátámadnak gyermekeikre, a gyermekek megvetik anyjukat. Könny, nagyon sok könny, patakzó könnyek fürösztik meg a Földet.

A megmaradt keresztényeket üldözni fogják. A Pápa lesz az első áldozata ennek a csapásnak, amely készen áll, hogy rázúduljon az emberiségre. Isten irgalmas lesz azokhoz, akik végtelen szeretettel követni akarják Őt a szenvedő emberiség Kálváriájára. A többiekre az igazságosság, egyedül az igazságosság vár.

A Szeretetmű a világítótorony, amely ezekben az időkben, az aggodalmak, a nagy megpróbáltatások, a forradalmak, a gerillaharcok, a gyűlölet, a bosszúállás, a valóra vált agyrémek idején irányítja az Egyházat.

A Mű nagy próbáknak lesz kitéve, és mindenünnen támadják, belülről és kívülről, de győztesen kerül ki, amint az Egyház is győz, az Én Csónakom. Én irányítom, és ezért nem süllyedhet el az emberi gonoszság viharos tengerén. Úgy teszek, mintha aludnék, de minden eddiginél jobban azok oldalán leszek, akik hiszik, hogy én, egyedül én tudok megmenteni mindenkit: az Egyházat, a Művet és minden egyes lelket, aki bensőségesen az Egyházzal tart. A MŰ az Egyházban van, a MŰ az Egyház; a Műhöz tartozás kevesek kiváltsága.

 

1975. Jézus. (A Szeretetmű-1) 17-18. Január 10.

Az új korszak hajnala elérkezett, szentjeivel, megnyilvánulásaival, szenvedéseivel, szerencsétlenségeivel. Ragyogó hajnal a hívő lelkek számára, azoknak, akik teljesen kezembe és nagyon szeretett Királynőm és Anyám kezébe helyezik magukat, hogy átéljék minden idők legnagyobb szeretet-titkát. Sok más számára … nagy szenvedések hajnala, nagy megpróbáltatásoké, rettenetes kínoké, hatalmas szerencsétlenségeké.

Az igazságosság és a szentség korszaka: az igazságosság azok számára, akik visszautasítottak Engem, a szentségé azoknak, akik szeretettel fogadtak Engem.

Részesítelek Szívem szenvedésében. Szenvedek, mivel büntetnem kell és nem üdvözítenem; visszautasítják a Szeretetet, és nem kívánják semmiképpen sem, hogy üdvözüljenek. Ide figyelj …

Hamarosan arra ébredsz egy reggelen, hogy nagy kiáltozást és jajgatást hallasz. Nézz körül: ezek az én gyermekeim, akik a szomorú valóság ellenére tovább is gyalázzák és visszautasítják a Szeretetet.

Az Angyal áthalad, mint azon az éjszakán, hogy valóra váltsa a megjövendölt dolgokat. A legnagyobb csapások érik majd az emberiséget, és elsöprik a népeket és nemzeteket, a gazdagokat és a szegényeket, a jókat és a gonoszokat. A jóknak nem kell félniük. Nekik adom mindazt a kegyelmet, amit a többiek visszautasítottak. Együtt szenvednek majd a többiekkel, de más lesz a sorsuk.

A legnagyobb szentekkel kell megajándékoznom a Földet, mert ez az egyetlen módja annak, hogy sok lelket megmentsek a kárhozattól.

Ez a csapás egy eddig ismeretlen betegség lesz, amely sok áldozatot szed rövid idő alatt. Utána béke következik. Ezt követi egy háború, amely feldúlja a világot. Kiterjed az egész emberiségre.

És az Egyház? Hosszú üldöztetést szenvednek mindazok, akik hűségesek maradnak. Az Egyházat teszik felelőssé, s okolják elsősorban a büntetésekért, amelyeket Isten küld a világra.

 

1975. Szűzanya. Elena Leonardi, Róma. (Boitsfort-1) 37.

Március 2.

Az idők nagyon nehezek, mert a világ telve van zűrzavarral, rosszabb lett, mint a vízözön idején. Itália meg lesz alázva és vérrel lesz megtisztítva. Nagyon sokan fognak szenvedni, mert súlyosak a bűnök, amelyeket elkövetnek. Revolutiók támadnak, forrongások, és az országutakat vér áztatja. A Szentatyának sokat kell szenvedni.

Az istentelenek büntetése már nem tűr halasztást. Félelmetesek és rettenetesek lesznek ezek a napok.

December 28.

Nagyon komolyak az idők! Öt nemzet teljesen el fog pusztulni. Halálhozó fegyverek fogják a népeket és a nemzeteket elpusztítani, és a legkedvesebb dolgokat is. Ebben a szentségtörő háborúban, támadásban és ellentámadásban sok minden elpusztul, amit az ember alkotott. Végül az égen tüzet okádó felhők jelennek meg, és óriási tűztenger áradatot szórnak a Földre.

Ez a borzalmas csapás az emberiség történetében még nem volt, és 70 óráig fog tartani. Az istentelenek porrá zúzódnak, és sokan elvesznek megátalkodottságukban.

 

1976. Szűzanya. Elena Leonardi, Róma. (Boitsfort-1) 38. Április 4.

Leányom! Akarom, hogy az emberek megtudják, hogy rövidesen bekövetkezik a büntetés. Soha nem látott tűz fogja a Földet égetni. Az emberek nagy része el fog pusztulni. Kétségbeesett, rettenetes órák ezek a hitetlenek számára. Sátáni káromlással kiáltanak a hegyek felé: takarjatok el bennünket, és menekülnek a hegyek barlangjaiba, de hiába. Csak az éli túl, akit az Isten irgalmából megment. Aki nem bánja meg bűneit és nem kér bocsánatot az Istentől, azt a tűzáradat elpusztítja.

Leányom! Oroszország Európa összes országain keresztül megy. Legelőször Olaszországon keresztül, ahol Szent Péter kupolájára feltűzi a zászlaját… Micsoda fájdalom, leányom, milyen mély fájdalmat érzek Szívemben a pápa miatt… Oroszország teljes egészében a lángok martaléka lesz, de más nemzetek is teljesen eltűnnek. Olaszország részben fog megmenekülni, ezt a pápának köszönheti.

 

1976. Jézus. (A Szeretetmű-1) 16. Május 30.

Szomorú időket láttál előre! Nem újdonság. Aki a legkevésbé van felkészülve rá, az is észreveszi, hogy valami veszély fenyegeti a Földet. De bejelentem nektek, hogy ez hamarosan bekövetkezik, és felülmúlja a legsötétebb elképzeléseket is.

Íme, ezért kérlek titeket, a Mű és az Egyház lelkei, hogy horgonyozzátok le jól magatokat az Egyházhoz, a Szeretetművemhez és a hűséges s szerető Anyához. Csak a vele egyesült lelkek maradnak szilárdan Istenben, a többi elvész. Csak akik rábízzák lelküket Édesanyámra, menekülnek meg a vihartól, amely rászabadul a világra, az anyagi, lelki és erkölcsi vihartól.

 

1977. Jézus. (A Szeretetmű-1) 22. Augusztus 26.

Az idő megérett az első büntetésre, amely hamarosan bekövetkezik. Utána rövid szünet lesz, de ezután hirtelenül kitör a leghevesebb vihar az Úr ellen a büntetés miatt, amelyet az emberek – szerintük – nem érdemeltek meg. Az Isten gondolata nem az emberek gondolata. Isten teremtette az emberiséget, és megsemmisítheti azt, ha az nem tiszteli a teremtés törvényeit. Minden ördög kijön a pokolból, hogy rászabadítsa a Földre a (szerintük) igazságtalan Isten elleni küzdelmet, aki igazságtalanul büntette meg az embereket.

Ezért szükséges Isten irgalmas szeretetének tervében a szűzi lelkek seregének megszervezése a Földön, akik Isten mellett harcba szállnak. És Ő, Ő, kedves Édesanyám lesz a megfékezhetetlen gerilla, az erős és bátor Vezér, aki irányítja majd szeretetének erejével és isteni {Isten} kegyelmének hatalmával Isten seregét. Egyik kezében a korona lesz, a másikban a tisztaság lilioma, és Szívén a Megfeszített, a legőszintébb áldozat jele.

 

1980. Szűzanya. Elena Leonardi, Róma. (Boitsfort-1) 38. Március 13.

Az Égből tűz hull a Földre, és az istenteleneket megöli. Földrengések következtében hegyek omlanak össze, melyek sok ember pusztulását okozzák. Főleg azok halnak meg, akik nem bánják meg bűneiket, mert megnyílik alattuk a föld, és nem lesz irgalom számukra.

Ha az emberek nem imádkozzák a rózsafüzért, az ördögi gonoszság elpusztítja őket. De szükséges a bűnbánat, a szentgyónás, a szentáldozás és az engesztelés. Azon kell fáradoznia mindenkinek, hogy visszataláljon az Istenhez.

 

1984. Jézus. (Boitsfort-1) 34-35, 42-43, 49-50, 51-53, 67.

Szeptember 19.

Amikor a legkevésbé gondoljátok, akkor fogja Atyám haragja ezt a világot megfenyíteni, büntetni.

Ha Atyám villáma lesújt erre a világra, akkor Szívemben keressetek menedéket! Meneküljetek Legszentebb Anyámhoz! Ha egy templom közelében vagytok, azonnal lépjetek be oda! A kehely túlcsordul! Atyám türelme a végéhez közeledik; ti Isten irgalmasságával túlontúl visszaéltetek. Igyekezzetek, hogy az utolsó kegyelmeket Szívemből megszerezzétek, mert nemsokára meg fogjátok ismerni Atyám igazságosságát, és ez sokkal hamarabb fog megtörténni, mint ahogy azt ti gondoljátok. Ez az évszázad nem fog elmúlni, míg mindez be nem következik. Mielőtt véget ér ez az évszázad, nagyon rossz és kínos eseményeket fogtok átélni. Ez a Föld tűz által hamuvá fog elégni, elpusztulni. Ilyesmit a Földön még nem éltek át, és nem is fognak a jövőben sem.                            {Isten még halasztja a Büntetést}

Szeptember 25.

Gyorsan térjetek meg! Az idő nagyon közel van, közelebb, mint ahogy ti azt gondoljátok. Jaj, jaj, jaj, egy ilyen büntetést még nem látott ez a Föld, és már nem is fog látni!

A világ üdvössége miatt szükséges a nagy tisztogatás.

Nem tudjátok elkerülni, de Atyám haragját csitíthatjátok!

Egyes, illetve néhány imádság már nem használ; sokat kell imádkozni, és nagyon sok áldozatot kell hozni! Már milyen régóta kéri ezt Anyám tőletek! De ti nem hallotok, de ti nem hallgattok rá, gyermekeim! Nagyon rövidesen már késő lesz! Igyekezzetek, mert az idő közel van!

Térjetek meg, az idő közel van! A harc a Sátán és Legszentebb Anyám között már megkezdődött. Rövidesen győzedelmeskedni fog Legszentebb Anyám, de a Sátán még jobban fog dühöngeni, mert érzi közeli végét. A nagy pusztítást, amit végbe visz, azt követi a tisztogatás, a nagy tisztogatás. Ti hagyjátok, hogy megvakítson benneteket!

A tisztogatás szükséges a világ üdvössége miatt! Ezt már nem tudjátok elkerülni, de Atyám haragját lecsillapíthatjátok. Egyes imádságok már nem elegendők, sokat kell imádkozni, és nagyon sok áldozatot kell hozni! Már milyen régóta kéri ezt Anyám!

Október 10.

Üzeneteimet sürgősen közöljétek a világgal, mert a világnak meg kell térnie! Mert a Büntetés közel van, nagyon közel! Én meg fogom tisztítani ezt a Földet! Ez után az idő után dicsőségben fogok eljönni. Én Anyám fényességében Szent Józseffel és az összes szentekkel jövök; akkor már nem lesz sírás és fogcsikorgatás.

Október 28.

Tartsatok bűnbánatot, mert vérzik az én Szívem. Engesztelésre van szükség. Nemsokára meg fogjátok ezt érteni. Ne maradjatok ülve otthon. Térdeljetek le és imádkozzatok, mert az idők nagyon rosszak, igen nagyon rosszak. Ilyen Büntetés még nem jött erre a Földre és nem is jön már sohasem.

November 13.

A pokoli harc már megkezdődött. Rövidesen a harcot teljes dühében fogjátok átélni. Ha nem hallgattok meg, a Föld elpusztul. Az ember gonoszabb lesz, mint az állat. Az állat az lehet kegyetlen, de csak a zsákmányát félti. Ti azonban mindenen túltesztek. Földrengéseket fogtok átélni. Az Ég meg fogja változtatni az ő színeit. Az éjszakát a nappaltól, a nappalt az éjszakától nem tudjátok majd megkülönböztetni. A föld olvadékony lesz vagy kemény, mint a szikla. Az állatok el fogják hagyni az erdejüket, a földjeitekre és házatokba fognak betörni. Minden összevissza és zűrzavarban lesz. Az emberek egymást fogják felfalni! Ti remegni fogtok a félelemtől! Minden borzalmas lesz! A Föld más égitestekkel fog összeütközni, és deformálódik. A megrázkódtatástól két részre szakad. Óriási sáskák és élőlények fogják testeiteket felfalni. Ismeretlen állatok fognak a Földön megjelenni. Ijedséget teremtenek, járványokat, pestist, kolerát. Benső zsigereitek összecsomósodnak. Az Ég a haragját szabadjára ereszti. Mérges gázok és betegségek nagy károkat okoznak. Csak nagyon kevés ember fogja túlélni. Csak az én kiválasztottaim, akik békés országomat itt a Földön fel fogják építeni. Az ember újból meg fog hajolni Isten előtt! Én tudomástokra adtam a veszélyeket, amelyek fenyegetnek benneteket, ha nem hallgattok rám! Ti, akik szerettek engem, maradjatok meg békémben. Az én Szívemben találjatok menedékre!

November 16.

Az elkövetkező tíz év nem fog elmúlni, amíg mindez be nem következik. A tél nagyon hideg lesz, igen nagyon hideg! A tavasz egészen eltűnik, az évszakok egymást keresztezik, felcserélődnek!

November 17.

Én eljöttem, hogy a Büntetés előtt, a tisztogatás előtt, az utolsó kegyelmeimet adjam, és az utolsó csatát előkészítsem, és a győzelmet Anyámnak biztosítsam. Az én legszentebb Anyám, az én Szívemmel egyesítve és imádságaitokkal támogatva, le fogja győzni az ellenséget. De mielőtt ez a nap bekövetkezik, Atyám haragja ki fog törni; ez olyan biztos, hogy van nappal és éjszaka. Ezt a haragot már nem tudjátok elkerülni, de enyhíthetitek és késleltethetitek!

Nagyon igyekezzetek, mert már nincs sok idő hátra. Cselekednetek kell! Cselekednetek kell, és Vikáriusomnak {a Szentatyának} engedelmeskedni! Hallgassatok őrá! Én általa beszélek. Ha ti nem hallgattok rá, akkor velem szemben vagytok engedetlenek!

Én nem vagyok haragos Isten! Én a szeretet istene vagyok! Irántatok való szeretetből vállaltam magamra a szenvedést! Szeretetből évszázadok óta figyelmeztetlek benneteket a Legszentebb Anyám által, nehogy a romlásba és a pusztulásba rohanjatok. De ti túl messzire mentetek!

Ti megragadtatok engem, ti gyaláztatok engem, ti kitaszítottatok engem közösségetekből és környezetetekből. Emiatt, szeretetből irántatok, hogy megmentselek benneteket, lesz megbüntetve ez a Föld! Akkor rá fogtok döbbenni arra, hogy van Istenetek! Én meg fogom tisztítani ezt a Földet, nehogy több lélek már el ne vesszen! Igyekezzetek, mert ti már az utolsó kegyelmi időkben vagytok! Az idő előttetek van. A figyelmeztetések megkezdődtek! Siessetek megtérni, tartsatok bűnbánatot! Vezekeljetek!

November 30.

Választottaimmal közlöm, hogy az idő közel van, a cselekvésre nagyon közel van, mert nagyon hamar fogom ezt a Földet megtisztítani! De ez nem lesz elég számotokra.

December 15.

Én mondottam már egyszer: „Bontsátok le ezt a templomot, és én harmadnapra felépítem azt!”

A háromnapi tisztogatás után ez a Föld, az örökkévaló Temploma, megújul!

(Író: Az Úr Jézus André látnoknak mondotta, hogy a büntető ítéletet 3 órával előtte közli vele. Az Úr Jézus minden embernek ajánlja, hogy a háromnapi sötétség előtt a közeli templomba meneküljön, mert minden épület, amit Isten tiszteletére építettek, teljesen sértetlen marad.)

 

1985. Jézus. (Boitsfort-1) 35, 46-47, 51.

Január 23.

Figyeljetek fel gyermekeim, igyekezzetek! Ennek a Földnek a megtisztítása rövidesen be fog következni! Szívem ezeket a gyalázkodásokat, becsmérléseket már nem tudja elviselni! Én eljövök, hogy megmentselek benneteket. A Paradicsomban szeretnélek titeket látni. Legyetek bizalommal még a zűrzavarban is! Nemsokára a Szeretet fog győzedelmeskedni!

Április 25.

Az egész Földre nagyon szomorú napok várnak! Ha nem tértek meg, akkor nagyon nagy büntetés vár rátok, és senki sem fogja tagadni, hogy az nem az égiektől jön.

A Földön ilyen események még nem zajlottak le. Készüljetek fel, mert az idő nagyon közel van.

Május 5.

Ha elhomályosodik az ég, akkor Atyám haragja kiterjed erre a Földre; akkor nektek erősnek kell lennetek. Ha nem imádkoztok és nem a belém vetett hit és fényességem vezet vándorutatokon, akkor nem fogjátok elviselni tudni. Szentelt víz mindig kéznél legyen. Képeimet és érmeimet bizalommal, szeretettel és nagy hittel hordjátok. Imádkozzatok sokat! Gyakran csókoljátok meg feszületemet a bűnbánat jeléül. Ilyenkor mindig sok kegyelmet kaptok.

Május 9.

Gyermekeim, legyetek erősek a vihar idején! Készítsetek el élelmet. Szerezzétek be mindazt, amit ajánltak nektek. Kezdjétek el, nehogy meglepetés érjen titeket. A menyegzőre is csak az okos szüzek mehettek. Én újból mondom nektek, Atyám haragja hamarosan jön erre a Földre; de ti nem akartok erről hallani! A jelek már megkezdődtek, de ti nem látjátok meg ezeket. Amikor a látható és nagy jelek történnek, akkor már késő lesz, és ezek az idők közel vannak. Én nem azért jövök, hogy ítélkezzek felettetek; én azért jövök, hogy utoljára figyelmeztesselek benneteket.

Május 30.

Imádkozzatok sokat gyermekeim, mert az óra nagyon komoly!

Ha az egész Földet sötétség borítja el, akkor sokszor imádkozzatok Szent Mihály arkangyalhoz! Ő isteni Szívem zászlajával áll az örök tűz előtt.

Ha a jéghideg éjszakában olyan mennydörgést hallotok, melyek megrendítik a hegyeket, akkor csukjátok be ablakaitokat, térdeljetek le a kereszt előtt, és imádkozzatok! Mert csak ott nem fog megremegni a föld, ahol ott van a keresztem, és ahol a gyertya ég. Ez alatt a sötétség alatt sokat imádkozzatok, de ne nézzetek ki, mert nem fogjátok tudni elviselni az Atya haragját.

Ismételjétek meg gyakran a szavakat, melyeket Marie-Julie Jahanneynek tanítottam, amikor szelíd Anyámat segítségül hívja: „Ó bűn nélkül fogantatott Szűz Mária, könyörögj érettünk, kik hozzád menekülünk!” {Ez a Csodás Érem fohásza is!} Gyakran mondjátok el a fohászokat, amelyeket ebben a házban tanítottam nektek. Hívjátok segítségül Szent Mihály arkangyalt, és ismételjétek gyakran: „Jézusom szeretlek és imádlak téged!”

A szenteltvíz fájdalmaitokat csökkentheti, az olaj a szenvedéseiteket enyhítheti, Szent Benedek érme és szobra a csapásokat távol tarthatja tőletek. Készítsetek elő takarókat a hideg ellen, de a hőség ellen is.

 

1985. Író, Jézus. (Boitsfort-1) 37.

Író: 1985. április 8-án Dél-Itáliában Heléna Aiello nővér, aki már 40 éve stigmatizált, ezt az üzenetet kapta:

Jézus: Ezt az üzenetet adjátok tudtára az egész világnak, hogy mindenki megismerje: a büntetések közel vannak! Az egész emberiség bűnnel van megfertőzve, ezért a büntetést nem kerüli el; saját vérében fog megtisztulni betegségek, éhségek, földrengések, felhőszakadások és háborúk által.

Ha az emberek meg nem térnek, egy félelmetes tűzözön által, mely az égből jön, meg lesznek büntetve, ahogy megérdemlik, mert Isten igazságossága ellen fellázadtak. Ezek a pillanatok azonban a világ összes embere számára borzalmasak lesznek, mert itt az Ég a Földdel eggyé válik. Az istentelenek teljesen elpusztulnak! Egyes nemzetek meg lesznek tisztítva, és más nemzetek pedig teljesen meg lesznek semmisítve, el fognak tűnni.

Ezt az üzenetet közöld, hogy az új nemzedék tudomást szerezzen arról, hogy az emberek kellő időben megkapták a figyelmeztetést, hogy Istenhez visszatérjenek, bűnbánatot tartsanak és ezt a félelmetes büntetést elkerüljék. De mivel ezt nem tették meg, ezért következett be.

 

199? Julka. Zágráb. Ism.

Dél felől erős, meleg szél jön. Az egész földkerekségen érezhetővé válik, és borzasztó viharokat idéz elő. Ez után mennydörgés fogja megrázkódtatni a Földet olyan erővel, hogy mindenütt borzadást fog okozni. Ez lesz a jele annak, hogy megkezdődött a nagy megpróbáltatás és a nagy sötétség. Mindez három nap és három éjjel fog tartani. Ekkor az embereknek házaikba kell menniük, jól be kell zárkózniuk, el kell sötétíteniük az ablakokat, meg kell áldaniuk magukat és a házat szenteltvízzel, és meg kell gyújtani a szentelt gyertyát. Kívül olyan borzasztó dolgok fognak végbe menni, hogy azok, akik megmerészelik nézni azokat, meghalnak. Az összes gonosz lélek szabadjára lesz engedve az egész Földön úgy, hogy önmaguk fogják tudni megölni zsákmányukat. A gonosz lelkek sokat fognak ordítozni a Földön, és sokakat fognak hívni, hogy megöljék őket. Utánozni fogják a rokonok és ismerősök hangját, akik nem tudtak eljutni egy biztosabb helyre. Amikor a borzalom megkezdődik, senki számára sem szabad az ajtót kinyitni.

 

1990. Patricia Talbott, Író. Ecuador. Ism.

Patricia: Azon a napon a Föld le fog térni pályájáról. Az alatt lakása ajtaját nem szabad senkinek sem kinyitnia. Folyton imádkozni kell. A Szent Szűz azt is mondta, hogy legjobb lenne ki sem nézni az ablakon, hogy meglássuk Isten igazságszolgáltatását a népeken. Annyira borzasztó lesz, hogy nem fogjuk kívánni látni…. A csapás, amely rá fog szakadni erre a szegény és romlott emberiségre, rosszabb lesz, mint az özönvíz volt. Tűz fog jönni az égből, és ez lesz a jel, hogy Isten igazságossága kitűzte nagy megnyilvánulásának időpontját.

Író: Patricia Talbottnak megjelent az Úr is, és azt mondta neki, hogy a büntetés közelségének egyik jele egy üstökös lesz, mely a Föld közelében fog elhaladni.

 

1990. Szűzanya, David Lopez. Texas-Mexikó. Ism.

Szűzanya: A sötétség azon három napjában egy gonosz lélek sem marad a pokolban. Mindannyian a Földön lesznek. Azon a három napon olyan sötétség lesz, hogy az előttünk levő kezünket sem fogjuk látni. Azokban a napokban mindazok, akik nem lesznek a kegyelem állapotában, meg fognak halni félelmükben azon gonosz lelkektől, melyeket látni fognak.

David: A Szűzanya azt mondta, hogy be kell zárnom minden ajtót és ablakot, és senkinek sem szabad válaszolnom, aki kívülről szólít. A legnagyobb kísértés az lesz, hogy a Sátán utánozni fogja szeretteink hangját. A Szűzanya azt mondta, hogy ne hallgassak rájuk, mert „azok nem szeretteim; azok gonosz lelkek, akik ki akarnak csalogatni a házból.”

Azt is mondta nekem, hogy „Isten kiválasztott egyes embereket, akikre az vár, hogy a háromnapi sötétség elején vértanúságot szenvedjenek. Ezeknek nem kell félniük, mert Isten meg fogja nekik adni az állhatatosság kegyelmét, és a vértanúság után angyalok fogják testüket {?} és lelküket az égbe vinni.”

Sürgeti, hogy könyörögjünk Istenhez, hogy azok a napok ne télen köszöntsenek be. A hideg nagyon nagy lesz, mert nem lesz semmiféle mesterséges fűtés sem, és a szülő asszonyok számára nem lesz orvosi segítség.

Azt is mondta, hogy az emberek a jelekre figyeljenek, és ne azzal pocsékolják idejüket, hogy az időpontot kiszámítsák. A sötétség pontosan 72 óráig fog tartani, de az idő mérése kizárólag mechanikus órával történhetik, mert áram nem lesz.

A három nap sötétségtől nem kell félniük azoknak, akik a Szűzanya üzenetei szerint élnek, mert a történések előtt 3-7 nappal egy belső hang értesíteni fogja őket. Folytatni kell a bűnbánattartást a bűnökért, és többet kell imádkozni. Szentelt vizet kell szerezni, és megáldott tárgyakat kell használni. Különleges áhítattal kell lenni Jézus Szentséges Szíve iránt, és képe előtt mécsest kell gyújtani. Meg kell elégedve lenni az élet alapvető szükségleteivel, és kevésbé kell függeni az anyagi dolgoktól.

A nagy baj előtt lesz egy jel. Egy napon, mikor kék és felhőtlen lesz az ég, az égbolton egy nagy, piros keresztet fogunk látni. A piros szín Jézus vérét jelenti, aki megváltott bennünket, és azoknak a vértanúknak a vérét, akiket Isten kiválasztott a sötétség napjaiban. Ezt a keresztet mindenki látni fogja: keresztények, pogányok, ateisták, stb., valamint mindazok, akik fel vannak készülve, akiket Isten fog vezetni Krisztus útján. Mindezek megkapják a kegyelmet, hogy tudják értelmezni a kereszt jelentését.

A tisztulás után tavasz lesz, minden zöld és tiszta lesz. A víz kristálytiszta lesz, még a csapvíz is. Sem a vízben, sem a levegőben, sem pedig a folyókban nem lesz semmi fertőző sem.

 

1990. Író, Szűzanya. (Ecuador-1) 122-123.

A sötétség napjai

A Jelenések Könyve beszél a sötétség napjairól. A Szent Szűz is beszélt róla mondván, hogy a Föld három napra ki fog lendülni pályájáról. Abban az időben közeli lesz Jézus második eljövetele. Az ördög fog uralkodni a világon. Azokat a napokat szüntelen imádságban kellene tölteniük a családoknak. A kegyelem állapotában kellene lennünk, hogy képesek legyünk megkülönböztetni a jót a rossztól, mert hamis próféták jönnek, akik meg fogják hamisítani Krisztus szavait. Jézus Krisztus lángját kell hordanunk lelkünkben. Nem szabad kinyitnunk lakásunk ajtaját, bárki akar bejönni. Egyszerűen ki kell tartanunk az imádságban. A Szent Szűz azt mondta, hogy jobban tennénk, hogyha nem néznénk ki az ablakon, mert Isten igazságosságát fogjuk látni a nép felett. Olyan rettenetes lesz, hogy nem akarjuk látni sem.

 

1992. Szűzanya. (Máriás Papi Mozgalom-1) 883-884.

A három Angyal bejelentése

A második angyal feladata ez a bejelentés lesz:

Összedőlt, összedőlt a nagy Babilon, amely paráznaságának borával megrészegítette az összes népeket.

Szabadulásotok különösen azzal fog egybeesni, midőn megkapják a jutalmukat mindazok, akik a nagy megpróbáltatás idején hűek maradtak, és a másik azzal esik egybe, midőn mindazok megkapják a nagy Büntetést, akik követték a bűnt és a rosszat, a hitetlenséget és a gonoszságot, a pénzt és a gyönyört, az önzést és a tisztátalanságot.

A harmadik angyal a nagy Büntetés hírnöke lesz.

Aki imádja a “vadállatot” és szobrát, aki viseli a jelét homlokán vagy kezén, az is inni fog Isten tüzes borából, amelyet színtisztán öntött haragjának kelyhébe. Tűz és kénkő fogja kínozni a szent angyalok és a Bárány színe előtt. Gyötrelmüknek füstje fölszáll örökkön örökké. Nem lesz nyugalmuk sem éjjel, sem nappal, mert imádták a “vadállatot” és szobrát, és viselték nevének jelét.

A nagy szorongattatásnak ebben az utolsó idejében történik a gonoszság végének a bejelentése, a Sátán legyőzése és a gonoszok megbüntetése, nehéz próbának lesz alávetve azoknak állhatatossága, akik az Úrhoz tartoznak, Isten parancsait megtartják, és hűségesek maradnak Jézushoz.

 

1993. Jézus. (Vassula-8) 38-39.

Akkor majd emlékeztetni foglak benneteket, hogy milyen kitartóan és milyen gyakran küldtem hozzátok szolgáimat, a prófétákat, hogy megmondják nektek:

„Öltsetek mindannyian zsákruhát, tartsatok bűnbánatot, javuljatok meg, böjtöljetek száraz kenyéren és vízen!” De nem akartatok rám hallgatni… Nem akartatok bűnbánatot tartani, és magatokat megalázni sem, hanem a sötétséget világosságra, a világosságot sötétségre cseréltétek. Pedig mondom nektek, hogy még el kell jönnie a nagy szorongattatás idejének, amilyen még nem volt soha, amióta nemzetek vannak (vö. Dán 12,1). Amikor eljön az én napom, a Nap olyan sötét lesz, mint a szőrzsák. A Hold lángba borul, és megrendül a Föld alapja, és miként a gyomor visszaadja tartalmát, a Föld is hasonlóképpen fogja ontani magából a gonosz lelkeket. Amikor ez megtörténik, az emberek vágyakozni fognak a halálra, de hiába fogják keresni. Akkor az égbolt könyvtekercshez hasonlóan felgöngyölődve eltűnik, lángba borul, és minden elem megolvad a forróságban. (vö. 2 Pét 3,12)

El fog jönni az a nap, és hamarabb, mint gondolnátok. E jövendöléseket a ti életetekben fogom beteljesíteni. Jók és rosszak egyaránt elvesznek, amikor az a nap eljön. A rosszak azért, mert csak rosszat tettek, a jók azért, mert nem hallgattak figyelmeztetéseimre. Bár sok mindent láttatok, nem figyeltetek fel. És bár fületek nyitva volt, nem hallottatok meg engem. Ki figyel most közületek?

Hozzászólások   

#3 s.gyula 2015-09-02 15:11
Sajnos nem tudom.
#2 sz.f.m. 2015-09-01 17:20
1837. Író, Boldog Taigi Anna Mária. (Ism.)
mit jelent a név melletti rövidítés?
Több esetben is előfordul.
sz.f.m.
#1 healthabc.hu 2015-09-01 12:39
Ritkán van szerencsém ilyen jó cikket olvasni Köszönet
érte!

You have no rights to post comments