Tanúságtételek a rózsafüzér erejéről

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2021. február 13. szombat

Az alábbi példák Emmanuel Mallard nővér: Megbotránkoztató irgalmasság című könyvéből valók:

1945 augusztus 6-át írjuk, 9.15 perc van. Japánban hatalmas gomba emelkedik Hirosima fölé. Két perc alatt eléri a 10000 m-es magasságot és semmi sem állhat ellen a pusztításnak. Három kilométer sugarú területen mintegy 10000 épület dől össze a robbanás széllökésétől, és 50000 épület ég le. Több ezer áldozat hal szörnyet a robbanás helye körüli 1200 m sugarú körben. E körön kívül néhány hét leforgása alatt egymás után halnak meg a sugárzás következtében a japán katonák, akiknek feladata az áldozatok összegyűjtése volt. Azonban néhány száz méterre a robbanás központjától egy ház mégis épen maradt, mintha nem is hatott volna rá a bomba. Pedig jellegzetes, könnyűszerkezetes japán épület volt, aminek egy szempillantás alatt össze kellett volna dőlnie. Ugyan mi történt?
Ez a ház nem volt más, mint több német missziós jezsuita lakhelye. Egyikőjük, Hubert Schiffer atya megdöbbentő tanúságot tett a philadelphiai nagy Eucharisztikus Kongresszuson 1976 júliusában. A jezsuiták közül, akikkel együtt élt, senkit sem érintett a bomba, és megmenekültek minden radioaktív sugárzástól. A drámát nemcsak hogy túlélték, de tökéletesen egészségesen vészelték át. Idős korukban hunytak el, sok évvel később.
Szakértők hosszasan kutatták ezt a rejtélyt, a legjobb készülékekkel vizsgálódtak, és szenvedélyesen nyomoztak az épületben rejlő legapróbb jelek után. Hogyan tudott kibírni ez a ház ekkora katasztrófát? Ráadásul a jezsuitáknak is alá kellett vetniük magukat több, mint 200 tudós és szakorvos vizsgálatának. Nyomát sem találták rajtuk a rádióaktivitás bármiféle hatásának, és nem értették, hogyan maradhattak életben ezek az emberek a tömeges pusztítás közepette, ahol minden más élőlény tízezrével pusztult el.
A rejtély kulcsa ott volt a jezsuitáknál. Elmondták, hogy a naponta, közösen elimádkozott rózsafüzér kegyelme volt az, ami csodásan megoltalmazta őket. Schiffer atya említi később: A tudósok semmit sem értettek, nem tudtak hinni a magyarázatnak, amikor elmondtunk nekik, hogy a fatimai jelenés üzenete szerint éltünk, azaz minden nap elimádkoztuk a rózsafüzért ebben a házban.
Hasonló dolog történt Nagaszakiban. A második világháború előtt Maximilian Kolbe atya tervbe vette, hogy kolostort építtet Japánban, a Szeplőtelen Szűzanya tiszteletére. Amikor elmondta, hogy ezt a kolostort a Nagaszaki  fölött húzódó kis dombra akarja felállítani, kinevették, csakúgy, mint a környékbeli lakosok, akik meg akarták akadályozni ebben, mert ott nem volt se víz, se villany, és a lehető legalkalmatlanabbnak tűnt. Kolbe atya a Szűzanya sugallatára erősen imádkozott és kivárta, amíg az elöljárói megváltoztatják a véleményüket. Amikor ez megtörtént, megépítette a kolostort a Szűzanya tiszteletére a híres dombon. Ott is, abban a kolostorban a testvérek minden nap közösen imádkozták a rózsafüzért. Sejtelmük sem volt arról, hogy mi fog megtörténni csaknem a szemük láttára. Három nappal Hirosima bombázása után , 1945 .aug. 9-én ledobták a bombát Nagasakira.  A kolostor pedig ugyanúgy, csodás módon megmenekült, pedig a város 80%-a romba dőlt.
A Szűzanya szüntelenül mondogatja, hogy az Istenhez való megtérésünk által, az imádságnak, különösen a rózsafüzér imának köszönhetően jön el a béke. Ő mindig megtartja ígéretét azoknak, akik bíznak benne.
Említsük csak meg, amit Szent Domonkosnak és boldog  Alan de Rupe-nak ígért: Aki a rózsafüzér imádkozásával rám bízza magát, nem fog elveszni.  És még: Aki terjeszti a rózsafüzér imádságot, azt minden szükségében megsegítem.
Íme egy, a közelmúltban megtörtént esetek közül: Az USA-ban él Linda, akinek iskolások a gyermekei. A tananyagba New Age-es könyvek is bekerültek, melyek a boszorkányságot népszerűsítették. Mary és Linda elhatározták, hogy a szülői értekezleten az első sorba ülnek, és egyszerűen csöndben a rózsafüzért imádkozzák. Ekkor látták, hogy az előadók, akik népszerűsíteni akarták a boszorkányságról szóló könyveket, elkezdtek dadogni a mikrofonba. Egyiknek a másik után le kellett ülnie. A gyerekek így meg lettek óvva.
Szent X. Piusz : Adjatok nekem egy sereget, kik az olvasót imádkozzák, és meghódítom a világot!
VI. Adorján pápa szavai: A rózsafüzér ima az ördögök ostorozása!
Szűzanya: " Vegyétek a rózsafüzért , és gyűjtsétek magatok köré a gyermekeket és az egész családot! Ezen az úton fogtok megváltást nyerni. Mutassatok jó példát gyermekeiteknek! ( 1990. febr. 02) " A legszebb látvány, ha egy ember a rózsafüzérrel a kezében térdel, mert a rózsafüzér szemei erősebb fegyverek, mint egy atombomba! "
Szent Pió Atya: " A sátánnak az a célja, hogy lerombolja ezt a rózsafüzér imát, de soha nem fog sikerülni neki, mert ez az ima minden és mindenki fölött diadalmaskodni fog! " " Imádkozzátok a rózsafüzért mindig, amennyit csak tudjátok! Csodálatos ima! Csodálatosan egyszerű és mély! Ha a Szűzanya mindig ezt ajánlotta, akárhol jelent is meg, nem gondoljátok, hogy jó oka volt rá?! Fatimai Lucia nővér: "A Szentséges Szűzanya úgy döntött, hogy megújítja a rózsafüzér hatékonyságát. Olyan nagy erőt adott neki, hogy nincs olyan anyagi vagy lelki gond, amelyet akár személyes életünkben, akár családunkban, vagy a világ családjaiban, a szerzetesrendekben, sőt a nemzetek történelmében a rózsafüzér meg ne tudna oldani. Hangsúlyozom, semmilyen probléma nincs, bármilyen nehéz legyen is, ami ellenállna a rózsafüzér imádságnak. A rózsafüzérrel megmenekülünk, megszentelődünk, megvigasztaljuk Urunkat, és számos lélek számára üdvösséget szerzünk! A rózsafüzér a rendelkezésünkre álló legerősebb fegyver, ami megvédhet a harcban.
Bosco Szent János: A rózsafüzérrel a pokol minden ördöge megverhető, legyőzhető és eltörölhető. Bosco Szent János még álmában is arra kapott bíztatást, hogy táplálja a fiatalokban a rózsafüzér szeretetét.
XIII.Leó pápa:  A rózsafüzér olyan, mint a földet a mennyel összekötő hatalmas lánc: az egyik vége a mi kezünkben, a másik vége a Szűzanya kezében van. Amíg lesz, aki imádkozza a rózsafüzért, Isten nem hagyja magára a világot, mert Szíve nem tud ellenállni ennek az imának!
(facebook)

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés