Börtönbüntetéssel fenyegetik a keresztény aktivistát

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2019. október 09. szerda

A CitizenGO angliai igazgatója, Caroline Farrow börtönbe kerülhet azért, mert szembeszállt a transzgender lobbi őrültségeivel, például, hogy az ember nemét meg lehetne változtatni. Caroline nem félt kimondani a biológiai igazságot a férfiakról és a nőkről, ezért börtönbüntetés fenyegeti. 

Egy magát nőnek tartó férfi azért nyújtott be keresetet ellene, mert Caroline férfiként beszélt vele. Ügyének bírósági tárgyalását október 15-én tartják. Transznemű aktivisták hónapok óta zaklatják őt és a családját. Most pedig egyikük azt próbálja elérni, hogy fizessen számára több tízezer fontot, és kerüljön börtönbe.

Az elkövetkező napokban álljun ki együtt a CitizenGO munkatársa mellett, aki nem mellesleg ötgyermekes édesanya. Caroline-t gyermekei jövője motiválja abban, hogy kiálljon az igazságért.

Állítsuk meg ezt az őrületet, hogy az igazság kimondásáért és a transzlobbi kritizálásáért börtön veszélye fenyegethet.

Caroline kálváriája idén márciusban kezdődött, amikor a helyi rendőrség vizsgálatot indított amiatt, hogy Caroline egy tizenhat éves fiú "nemátalakító" műtétjét nyilvánosan "kasztrációnak", "megcsonkításnak" és "gyermekbántalmazásnak" nevezte. Caroline a radikális transzgender lobbista, Susie Green döntését kritizálta, aki kiskorú fiát vetette alá a "nemátalakító" műtétnek tizenhatodik születésnapján. Ehhez Thaiföldre vitte a fiát, mivel az Egyesül Királyságban tizenhat éveseken nem végeznek "nemátalakító" műtétet. Az ügy nyilvánosságot kapott egyébként Thaiföldön is, ahol annyira megdöbbentek a hatóságok, hogy rögtön betiltották ezt az eljárást tizennyolc éven alattiak számára. Azóta Caroline az agresszív transzgender lobbi célpontjává vált. Rengeteg fenyegetést kapott, még az otthonában is zaklatni kezdték a dühös genderlobbisták. Az ügyben október 15-én tárgyal a bíróság. Álljunk ki együtt Caroline mellett!

Írja alá Ön is a főügyészhez írt petíciónkat, kérve őt, hogy ne ítélje el Caroline-t pusztán azért, mert kimondta az igazságot a "nemátalakító" műtétekről és a gyermekek jogairól! 

Miután a rendőrség ejtette a Caroline-nal szembeni vádakat, egy másik transzgender lobbista, Stephanie Hay indított nyilvános hadjáratot ellene a közösségi média felületein.

Caroline fenyegető leveleket kezdett kapni. Különböző blogokon keresztül kapott erőszakos és szexuális tartalmú fenyegetéseket. Ezek közül több családjára és gyermekeire irányult.

Caroline családját az otthonukban sem hagyták békén. Előfordult, hogy egy nap nyolcszor rendeltek az ő nevében ételt, melyet a házához hoztak, és elkezdett olyan csomagokat kapni, melyeket állítólag ő rendelt meg. Egyszer pedig a nevében tett valaki rendőrségi bejelentést, melynek következtében megjelentek náluk a rendőrök. Az aktivisták megszerezték a postacímüket, a telefonszámaikat és e-mail címeiket is, megfélelmlítve az egész családot. Tartva attól, hogy a transzlobbisták ennél tovább is mennek, és beváltják ígért fenyegetéseiket, Caroline nyilvánosan kérte őket, hogy hagyják őket békén.

Egyszer a transzlobbista Stephanie Hayden is megjelent a házánál. A vádak szerint ekkor hangoztak el a vád alapjául szolgáló kijelentések. Caroline férfi jelzővel illethette a nőként élő férfit a beszélgetés során, ezért a transznemű lobbista beperelte őt.

Meg akarják félemlíteni Caroline-t, és példát akarnak statuálni vele mások számára is. Megmutatják, hogy mi történik azokkal, akik szembe mernek szállni a gender ideológiával. Mi viszont nem hagyjuk magára munkatársunkat.

Két nappal a vád benyújtása után a bíró úgy döntött, hogy megvizsgálja a transzgender lobbista keresetét, továbbá kifejezte aggodalmát afelől, hogy Caroline téves nemi jelzővel illette a transznemű aktivistát, melyet sértőnek hívott. A bíró megtiltotta Caroline számára e transznemű lobbista nyilvános említését.

Stephanie Hayden több mint 100 000 fontot követel. A transzlobbista precedenst próbál felállítani azzal a céllal, hogy a "téves nemi megszólítást = misgendering" illegálissá tegye.

A több mint 30 millió forintnak megfelelő 100 000 font büntetés kifizetése mellett a transzgender aktivista börtönben kívánja tudni az igazgatónkat, azt állítva, hogy megsértette a végzés feltételeit és a bíróságot egy személyes fórumon tett kijelentésével, melyben egy viccel támasztotta alá, hogy a férfiak sosem válhatnak nővé.

Kiállunk bátor munkatársunk, Caroline Farrow mellett. Egy normális világban nem ítélhetik el amiatt, hogy aggodalmát fejezte ki egy ideológia gyermekeket elérő pusztításával szemben. Ez a jogrendszerrel való visszaélés lenne.

Együtt dolgozom Caroline-nal a CitizenGO csapatában, és számos alkalommal voltam tanúja hiteles, kitartó, elkötelezett munkájának, szakmaiságának és hihetetlen bátorságának. Magyarországon nehéz számunkra elképzelni azt az őrületet, ahova egyes nyugati országok jutottak a gender ideológia terén. Caroline meghurcolásának története talán figyelmeztethet minket arra, hogy itthon sem maradhatunk tétlenek. Minden lehetséges fórumon figyelmeztetnünk kell e közeledő, gyerekeknek ártó ideológiára.

Kérjük, támogassa Caroline-t és családját, és írja alá a védelmében indított petíciónkat!

Caroline nem az egyedüli nő Angliában, akit üldöznek a transzaktivisták. Egy szoptató édesanyát, Kate Scottow-t a gyermekei előtt tartóztatták le, és tizenegy óráig tartották fogva, mivel nyilvános adatokat használva felhívta a figyelmet a transzaktivista Stephanie Hayden bűnözői múltjára, és üzleti tevékenységeire. Stephanie Hayden jelenleg másik három nőt is perel, akik szintén írtak róla. Úgy tűnik, valamiért nem akarja, hogy férfiként hozott döntéseiről beszéljenek az emberek.

Petíciónkban arra kérjük a főügyészt, hogy sürgősen avatkozzon be Caroline és társainak ügyeibe, és állítsa le az LMBT aktivisták jogrendszerrel való visszaélését!

A petíció aláírható itt: https://www.citizengo.org/hu/fm/174160-ne-zarjak-bortonbe-angliai-munkatarsunkat-caroline-t?mkt_tok=eyJpIjoiWmpneFpqWmtZelV3WTJVMSIsInQiOiI0bFExclpJcTFueUdtTG9GZVZHbmpzWm1EWkZYNXZCVFJOQnhKaE8yWVwvVWY3QWdFXC9KRElVd1VqZndrRHUybkhOYzdOelwvNjBoQjdWVHNjXC9NOVNlcjNOQXFMN01SZGVsc3BCQVJJNEExcHVlaXQzYm8zaDBcL1NrUFwvNVdDQUJ0cCJ9

(citizengo.org)