Feczkó T. Katalin: Így indult el az Irgalmasság rádió

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2019. július 08. hétfő

Az Irgalmasság rádiója (vagyis először csak egy rádió gondolata) karácsonykor született szívembe. Rádióztam, de nem engedték, hogy vallásos zenét tegyek be. Ebben a fárjdalomban hallottam: "Csinálj egy rádiót Nekem". Számos akadály gördült az utamba, a rádió gondolatát is elvetettem (főképp anyagi, és hogy nem vagyok én rádiós, nem értek én ehhez).

Viszont 2019. Június 15-én kaptam egy kis chat-et, és szervert sikerült rendeznem (amikért hálás vagyok Istennek, és akik ehhez hozzásegítettek). El sem mertem hinni, örömkönnyek árasztották el a szemeimet! A nevét nem tudtam, csak vergődtem, mint hal a vízben. Tehettem rá valami utalást, mert nem sokára: Irgalmas rádió néven megszületett (végülis Irgalmasság rádiója).
Aztán pár napra az érzés, hogy nem fog menni. Küldött az Úr még testvért, és a szombati évzáró Liturgiába bizalmat kért! Mindent átadtam.
Nem vagyok rádiós, a műsorokat sem igazán látom át, de imádkozom, és kérem, még segítsen (mert ugye jönnek az akadályok).
Tehát így született meg a rádió! És a medjugorjei Szűzanya is velünk van ? Bízom benne, hogy minden kiforr, csak a csüggedést kell elhesegetnem....

Chat:...

 

You have no rights to post comments