Tanúságtétel testi és lelki gyógyulásról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2011. február 08. kedd

"Gyakran futok esténként, mert könnyebb elviselni azokat a nehézségeket amik a házasságomban adódnak és azért is, mert nem kezdek enni a TV el?tt. Egyszer azt vettem észre, hogy nem hogy futni nem tudok, de még menni is alig. Elmentem a sebészetre és azt mondta az orvos, hogy trombózisom lehet, de szükség lenne egy ultrahangos vizsgálatra, de addig is felírt néhány  gyógyszert. A gyógyszerek ellenére  nem múlt a fájdalom. Nagyon rossz lelkiállapotban voltam, a házasságomat is úgy éltem  napról napra, hogy nem láttam reményt  arra,hogy rendbe jöhet, de hát gyermekeim  miatt küszködtem, hogy végig tudjak csinálni egy napot.

Amikor Törökbálintra kellett mennem ultrahangos vizsgálatra, anyukám mondta, hogy menjél el Sipos Gyulához –imádkozzon érted.

Először azt gondoltam, ez anyukám szokásos megoldása, de amikor a vizsgálat nem tudott semmit kimutatni és továbbra is alig tudtam menni, akkor elmentem Gyulához, imádkozzon már értem. Úgy gondoltam vagy segít Isten vagy nem tudom mi lesz.

Az ima teljesen megnyugtatott a lelki problémáim is kisimultak és amikor haza érkeztem azt vettem észre, hogy a lábam egész elviselhető, másnap pedig már egyáltalán nem fájt.

Amikor Gyula azt mondta, hogy Isten nagyon szeret azt kérdeztem  tőle: és ezzel mit kezdjek? Most már tudom mit jelent Isten szeretete: begyógyítja sebeinket, megkönnyíti terheinket, mert fontosak vagyunk Neki. Dicsőség és hála mindezért.

D Szilvia"

A félreértések elkerülése miatt  hozzáfűzném: természetesen nem az én személyem a fontos ebben a történetben, hanem Isten kegyelme!!! Én senkit sem tudok meggyógyítani, Jézus Krisztus pedig mindenkit...

Imával és szeretettel: Sipos Gyula

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés