Két gyógyulás-történet Pomázról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2013. július 03. szerda

A két történetet együtt kaptam. Mindkét gyógyulás a pomázi gyógyító összejövetelen történt. Itt a helyi plébános, Erdődi Ferenc atya gyógyító összejöveteleket kezdett tartani és egy ilyen alkalomra meghívott minket is a saját szokásos programunkkal - tanítás, gyógyító mise, stb. -, és ezen a közös összejövetelen történtek a gyógyulások. Milyen csodálatos lenne, ha már az egész országban és minden templomban imádkoznának az emberek gyógyulásáért és szabadulásáért!

1. Egy asszony hosszú levélben írta le történetét. Beteg édesanyja előbb egyik, majd másik lábát is elveszítette, neki kellett munka mellett ápolnia. A nagy tehertről végül teljesen kimerült, ideg-szanatóriumba jutott, ahol alaposan legyógyszerezték. Évekig tartott felépülése, közben az idegi problémáira és csontritkulására szedett gyógyszerektől gyomorpanaszai is lettek. Így jött el a gyógyító összejövetelre, ahol: "kérni sem akartam az emésztésem meggyógyítását. Őn azt mondta: 'De igen, kérjük!' Azonnal megtörténhetett a gyógyulás, bár akkor én semmit sem éreztem. Másnap már igen, harmadnap biztos voltam benne. (...) Hálásan köszönöm az Atyának, az Úr Jézus Krisztusnak, a Szentléleknek, a Szűzanyának, akiknek az imája kíséri az életemet, és nagyon nagy szeretettel köszönöm Önnek! A jó Isten áldja meg Önt, a családját és az imádkozó társait! Hálás szeretettel: B. I. Mária" 

 

2. "A 2013. márciusi Töviskoszorú Imaműhelyben történt, hogy a pomázi Szent István Király r.k. templomban Erdődi Ferenc atya vezetésével történt áhítaton közösen imádkoztunk gyógyulásokért és saját gyógyulásunkért. Őszi tüdőgyulladásomról volt már egy röntgenfelvételem, amelyből az derült ki, hogy korábbi hegek és elváltozások, betegségmaradványok is tarkítják a tüdőmet. Az Imaműhely után éppen aktuálissá vált egy röntgen-kontroll, amely legnagyobb csodálkozásunkra és megdöbbenésünkre, s az én legnagyobb örömömre azt mutatta ki, hogy tökéletesen ép és tiszta a tüdőm! Jézus meggyógyított! A. Gabriella"