Az orvosok nem tudtak - de Isten igen! - tanúságtétel gyógyulásról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2013. január 05. szombat

Éva testvérünk a november végi, székesfehérvári gyógyító összejövetelen gyógyult meg súlyos betegségéből, amin az orvosok nem tudtak segíteni. Íme:

"Dicsértessék a Jézus Krisztus! Megpróbálom röviden leírni a gyógyulásomat, ami 2012. 11. 25-én a „Gyógyító Szentmisét” követően történt:

               2012. október 18-án olyan erős fájdalmaim voltak már a szívtájékán, a hátamban, a szegcsontomnál, ami nagyon arra utalt, lehet, hogy szív- vagy tüdő-probléma. A munkahelyemről az üzemorvos a Kórház Sürgősségi Osztályára küldött ki. Ott EKG vizsgálatot csináltak, labort, mellkas-röntgent, majd végül megállapították, hogy nem szív, nem tüdő, hanem mozgásszervi probléma. Kaptam gyógyszert, ami sajnos nem használt, majd október 24-én a háziorvosomhoz mentem el, aki felírt 2 féle injekciót és gyógyszert, ami szintén nem használt, a fájdalmaim ugyanolyan erősek voltak, mint október 18-án, majd elküldött az Ortopédiára, ahol megvizsgáltak, s mondták, hogy idegbecsípődésem van, ami nagyon fájdalmas, mondta az orvos. Újabb 2 féle gyógyszert kaptam, sajnos ez sem használt. Az idő közben már novembernél járt. Ezt követően elmentem egy negyedik orvoshoz, aki megállapította, hogy ideggyulladás van a bal oldalamon, Ő írt egy olyan gyógyszert, ami viszont csillapította a fájdalmamat, csak ettől nagyon aluszékony voltam, fáradt és elesett. Nagyon nehéz napjaim, heteim voltak. Munkahelyemről délben, de legkésőbb 1 órakor haza kellett mennem, mert már nem tudtam a fájdalmat elviselni, ha feküdtem, akkor volt csak jobb. Minden nap a fájdalmamat, szenvedésemet felajánlottam, van kiért, van miért. Életemben még ilyen fájdalmat nem éltem át, mint ebben az 5 hétben.

             2012. november 25.-én 16 órára mentem a székesfehérvári Krisztus Király Templomba, ahol  a Szeretet Földje Szolgálat   Isten szeretete gyógyít  címmel tartotta gyógyító összejövetelét.  Sipos Gyula  tanított, több tanúságtétel is  elhangzott. Sipos Gyula többször ismételte, hogy „kedves testvérek, ha betegek vagytok kérjétek, Uram, ha akarod gyógyítsál meg”. Többször is elhangzott ez a kijelentése, és egyszer úgy éreztem, hogy ez nekem is szól. Én eddig az életemben nem kértem, ha fájt valamim, akkor minden egyes esetben felajánlottam. Most, hogy a templomba jöttem pillanatnyilag ugyan nem volt fájdalmam, mert egy olyan erős gyógyszert szedtem, ami csillapította a fájdalmamat. Reggel és este szedtem a gyógyszert, a déli szedést kihagytam, mert nagyon sok mellékhatása volt.

Végül úgy döntöttem, hogy én is kérem, és kértem is, hogy „URAM, HA AKAROD AKKOR GYÓGYÍTSÁL MEG”. Következett a Szentmise és akkor én megbeszéltem a Úrjézussal, hogy ha akarod Uram, akkor gyógyítsál meg, én este nem veszem be a gyógyszert, és ha reggel nem fáj akkor meggyógyultam.

Másnap reggel nem volt fájdalmam, hanem az egész bal-felemen, mintha égési seb lett volna, nem fájt csak érzékenynek éreztem, ezt éreztem még másnap is. Harmadnapon azt vettem észre, hogy még csak a helyét sem érzem a fájdalomnak. Természetesen én 2012. november 25-én este óta nem szedtem gyógyszert. Isten szeretetének hála: a meggyógyultam!

Székefehérvár, 2012.12.29.    Zné Éva"

You have no rights to post comments