Nyári programjainkból

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2017. augusztus 02. szerda

Nyár van, hőség, de azért mi hűségesen megtartjuk hétközbeni közösségi összejöveteleinket és szentségimádásokat (hétfő - csütörtök) és az egyházközségi programokat is. Viszont most szombaton az évi rendes közösségi kirándulásra megyünk, amit már nagyon várok! És: cigány holokauszt megemlékezés, Szeretet földje kiállítás, előadások, Szeretetláng Fesztivál, gyógyító összejövetel, Szeretet Földje Találkozó, egyebek...

- Ma (augusztus 2. szerda) 17 órakor lesz Érden, az Érd-parkvárosi közösségi házban a cigány-holokausztról való megemlékező p4rogram, ami egyben a Szeretet Földje Alkotóközösség kiállításának megnyitója is. Szeretettel hívunk mindenkit, itt a teljes program: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/9232-ciganyholokauszt-es-kiallitasmegnyito

- Augusztus 15-én, Nagyboldogasszony ünnepén egyházközségünk családos nagytáborában (Nagyvázsony) tarthatok előadásokat Isten szeretetéről (és persze a Szűzanyáról), 19-én az Isteni Szeretet Közösség házában (Törökbálint) lesz előadás és imaóra hazánk hivatásáról és megújulásáról, augusztus 31-én pedig Tatán tartunk gyógyító összejövetelt.

- Augusztus 26-án, szombaton lesz Máriaremetén, a kegytemplomnál a Szeretetláng Fesztivál, nagyon jó programokkal. Mi is ott leszünk, visszük a könyveinket, a missziós sátorban megtaláltok minket!

- Szeptember 23-án, szombaton pedig az idei Szeretet Földje Találkozó Törökbálinton nagyon jó előadásokkal, gyógyító misével, közbenjáró imával, kiállítással - már most írd be a naptárodba, hogy el ne felejtsd! :-)

Addig is áldott nyarat kívánva mindenkinek, imáva és szeretettel: Gyula (sipos)