Néhány apróság a közeli napokból

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2017. június 18. vasárnap

Előadás a Szentlélekről, alkotótábor, egyházközségi felmérés, cigény missziós gyerektábor, stb.

- Az iskolai évnek lassan vége (a gyerekeknek igen, a tanároknak még nem), kezdődnek a nyári táborok. A pomázi egyházközség bérmálkozó gyerekeknek szervezett tábort, hozzájuk megyek (S. Gy.) hétfőn (19-én) délután előadást tartani a Szentlélekről.

- A "mi" első táborunk idén is a Szeretet Földje felnőtt alkotótábor, amely június utolsó hetében lesz Törökbálinton, a végén valószínűleg egy kis kiállításdsal. 8-10 alkotó, jó hangulat egész napra - már nagyon várom! :-)

- Tarnóczy Marika szervezésében indula az érdi cigánymissziónk keretében a gyerektábor, ahol a szegény sorsú, többségében cigány gyerekekkel szakképzett pedagógusok foglalkoznak: kézműves foglalkozás, közös zenélés, játék, kirándulás, ami belefér...

- A törökbálinti egyházközség részt vett egy felmérésben, ami "átvilágította" életünket. Az internetes kérdőívet százan töltötték ki - nagyon érdkes eredményeket kaptunk, amarosan írni fogok róla!

- És persze folytatódnak a rendes heti programjaink nyáron is! Hétfőn 19 órától karizmatikus jellegű nyitott közösségi összejövetel a plébánián, kedden 16 órától szentségimádás a Szeretetláng kápolnában, szerdán 19 órától szentségimádás a mária segíts kápolnában, csütörtökön szentségimádási lehetőség 9-13 óráig a Szeretetláng kápolnában... és jön az egyházközségi Búcsú július első vasárnapján, ünnepi misével a Mária segíts kápolnánál. És igeliturgiák, és napsütés, öröm...

Áldott hetet és nyarat kívánva mindenkinek, imával és szeretettel: Gyula (sipos)