Munkáink, programjaink a következő időszakban

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2024. január 17. szerda

Az ingyenes újság postázása, imanap hazánkért, két kiállítás, lelki nap, alkotóközösség.... munkanapló, a következő napok munkáiból:

- Megjött az idei első ingyenes Szeretet földje újság a nyomdából, még többszáz borítékba kel betenni és visszük a postára...
- Csütörtökön, január 18-án lesz az Imanap hazánkért, reggel kilenc órától szentségimádási lehetőség a Szeretetláng kápolnában, a szentmisét is erre a szándékra ajánljuk fel (a templomban reggel 6 órakor a szentmise szintén erre a célra van felajánlja).
- Ugyancsak csütörtökön rakjuk fel Csonka György kiállítását a Szeretetláng közösségi házban, a kiállítás megnyitója jövő hét kedden lesz.
- Szombaton, 20-án lesz az idei első alkotónapja az alkotóközösségünknek a közösségi házban.
- Január 23-án, kedden 18 órakor nyílik Csonka György festőművész kiállítása a Szeretetláng közösségi házban, amire mindenkit szeretettel várunk! (Előtte 16 órától szentségimádás és igeiturgia a kápolnában.)
- Január 27-én, szombaton 10 órától lesz az idei első lelki nap és gyógyító összejövetel a törökbálinti Szeretetláng kápolna és közösségi házban. Imaóra, előadás, gyógyító mise és közbenjáró imaszolgálat, agapé...
- Február 1-én csütörtökön 15 órakor nyílik Érden Sípos (S) Gyula kiállítása...