Kedves Barátaink, Olvasóink és Képnézegetőink!

Kategória: Irodalom Megjelent: 2015. február 04. szerda

Első mesesorozatunk végére értünk. (Van már több mesénk is az új sorozathoz, de először a Sárkányszelídítőket kel...lene valahogy útjára bocsátani.) E levél végére betettük a tartalomjegyzéket, előtte azonban szeretnénk néhány kérést, szándékot megosztani veletek.

- Az első és legfontosabb, hogy olvassátok a meséket és ha tetszett, ajánljátok, osszátok meg másokkal is! (Hiszen azért írtuk és rajzoltuk, hogy minél több embernek örömet szerezhessünk vele.)
- A második, hogy írjátok meg bátran, mit gondoltok az olvasottakról, akár ide hozzászólásként, akár magánlevélben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), hiszen biztos van még mit javítani meséken.
- A harmadik, hogy ha ismerőseitek között van olyan ember vagy társaság, aki meséskönyvek kiadásával is foglalkozik, mutassátok meg neki a Sárkányszelídítőket, hátha...
- Végül az is szóba jöhet, hogy esetleg mi adjuk ki a könyvet. Ehhez azonban nekünk nem áll rendelkezésünkre a kiadáshoz szükséges anyagi fedezet, ezért támogatókra lenne szükségünk. Kérünk jelezd, ha te is vállalnád ezt - a támogatók nevét közzé tesszük a könyvben és tiszteletpéldányokat is kapnak! (Egyelőre csak jelezni kell aszándékot, még nincs szó semmilyen pénzmozgásról!)
Eddigi figyelmeteket, türelmeteket és segítségeteket megköszönve, sárkányszelíddítős szeretettel: Vihart Anna és Sipos Gyula
A Sárkányszelídítők mesesorozat tartalomjegyzéke:
1. mese: A Wihar-szigetek
1. vers:Táncoló baglyot láttatok már?
2. mese: Piros bogár?
3. mese: Az első lakók
4. mese: Troll bátyó
2. vers: Az angyalok csuda lények
5. mese: A szép virágok titka
6. mese: A futó rózsa
7. mese: Borsóleves
8. mese: Gyíkvár
9. mese: Tihamér, a legszelídebb sárkány
10. mese: Az együttélés nehézségei
11. mese: Tihamér edzése
12. mese: A Cérnavitéz
13. mese: Tücskös Vilmos megvigasztalása
14. mese: Az annamadarak
15. mese: A nagy terv
16. mese: Keserűség meghódítása
17. mese: Váratlan segítők
18. mese: Tűzvillanás elcsalogatása
19. mese: Rettentő Mennydörgés legyőzése
3-4. vers két dal: - Sárkány-dal; - Mától fogva mindig jó leszek...
20. mese: A végén minden elrendeződik

A mesék itt elolvashatók: https://www.facebook.com/sarkanyszeliditok