Imában kapott kép és néhány jó hír a Nemzeti Imanapról

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2012. január 10. kedd

Ma reggel, amikor imádkoztam, azt a képet kaptam az elmémbe, mint amikor a befagyott folyón a halászok lélet vágnak, hogy a halak a vízben oxigénhez juthassanak. Azt hiszem, ezt tesszük a Nemzeti Imanappal - mi vagyunk a halászok, akik megnyitják az utat Isten kegyelmeinek ennek a "lefagyott" nemzedéknek. Minél több léket tudunk vágni, annál elevenebb lesz az élet a jég alatt és annál több szabad területe lesz Istennek a munkálkodáshoz - és egyszer csak eljön az olvadás! Még néhány jó hír:

- Két tőlünk független kezdeményezés is elindult, csodálatos módon szintén január 18-ra szerveznek imát, illetve ima-kilencedet. Köszönjük! (Kilencedet mi is kezdünk, ma az első nap, kiteszem az imát is a főoldalra...)

- Egy keszthelyi levélből:  "jan. 18-án mi is összegyűlünk KEszthelyen, a Kármelben este 5-6 közt ( a mise előtt) imádkozni hazánkért. Boldog Új Évet! Szeretettel: MElinda"
- Pomázról: "Pomázon nagyon készülünk. Az ökumenikus imahét keretében éppen szerdán este 6 órakor lesz a mi templomunkban a közös istentisztelet. Ezt megelőzően 5-6-ig a Nemzeti Imanap, ahol a református és evangélikus testvérekkel együtt imádkozunk édes hazánkért. L. Éva"