Újra 24 órás szentségimádás...

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2016. március 18. péntek

"A virrasztások sajátos ereje lehetővé teszi számunkra, hogy személyesen találkozhatunk Jézussal..." Örömmel értesítelek benneteket, hogy újra lesz Szentségimádás 2016. március 19-20-án, szombat este 19 órától vasárnap 19 óráig. A hétvége programja keretén belül: szombaton este Szakály László dicsőít, és  Baladincz József atya celebrálásával lesz Szentmise. Vasárnap Orbán Zsuzsa dicsőít, és Sipos Gyula tanításán vehetünk részt.

Helyszín: Törökbálint, az Isteni Szeretet Közösség Mária kápolnája (Törökbálint, Baross u.2, bejárat a kápolnába a Kazinczy utca felől)
Megközelíthető: Kelenföld vasútállomás felől (Őrmező) 172-173-as buszokkal - hétvégén ugyanis csak ezek a buszok járnak. A Harangláb megállónál kell leszállni.
A virrasztások sajátos ereje lehetővé teszi számunkra, hogy személyesen találkozhatunk Jézussal, - különös tekintette a nagyhétre - kérjük Istent hazánk felemelkedéséért, lehet imádkozni hazánk vezetőiért, egyházunk egységéért. Ugyanakkor imádkozhatunk azért, hogy megoldódjon a bevándorlási helyzet úgy európai, mint világi viszonylatban. Imádkozzunk a békéért, és személyes szándékainkat is Isten elé hozhatjuk, kérhetünk lelki, testi, szellemi gyógyulást magunk, szeretteink és embertársaink javára.
Szeretettel várunk.
A jelentkezésnél kérünk jelezd pontosan melyik nap (szombat vagy vasárnap) leszel velünk,  kérsz  e szállást szombat éjszakára, vagy sem,  hány étkezést kérsz, ill. melyik napra: reggeli-ebéd-vacsora. ill. ha többen érkeztek, akkor mindez hány főre. Kérlek tüntesd fel, ha valamilyen egészségügyi diétára van szükséged. Amennyiben kérsz szállást, jelezd, hogy hozol e hálózsákot/saját ágyneműt magaddal, vagy sem.
Kérünk, hogy a részvételi szándékod és hogy mit kérsz (szállás, étkezések) ezen az e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - vagy telefonon jelezd: a 06-20-357.0976 telefonszámon.

Teréz nővér"