Újra 40 órás Szentségimádás az Isteni Szeretet közösség házában

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2015. szeptember 20. vasárnap

"Örömmel értesítelek benneteket, hogy újra lesz 40 órás SzentségimádásIdőpont: szeptember 25-27 (péntek 19.00-től egészen vasárnap de. 11-ig) Helyszín: Törökbálint, az Isteni Szeretet Közösség Mária kápolnája (Törökbálint, Baross u.2, bejárat a kápolnába a Kazinczy utca felől). Előadó Regina Collins nővér. Részetek:

Ezen a hétvégén Regina nővér tart tanítást a szentségimádás alatt. Jelentkezni szállásra és étkezésre legkésőbb szeptember 23-ig. Csak így tudunk szállást és étkezést biztosítani.

  A jelentkezésnél kérünk jelezd pontosan melyik nap (péntek, szombat, vasárnap) leszel velünk, mikorra kérsz szállást (péntek este és/vagy szombat este), hány étkezést kérsz, ill. melyik napra: reggeli-ebéd-vacsora. Ill. ha többen érkdeztek, akkor mindez hány főre.

 Kérünk, hogy a részvételi szándékod és hogy mit kérsz (szállás, étkezések) ezen az e-mail címen vagy telefonon jelezd: a 06-20-357.0976 vagy 06-23-399 433-as telefonszámon.

 Akárcsak eddig, részvételi díjat nem számolunk fel, de örömmel vesszük, ha a fenntartási költségekhez (víz, villany, étkezések), amelyek ezzel a hétvégével és az ittléteddel járnak lehetőségeidhez képest adományoddal hozzájárulsz. 

 Várjuk a jelentkezésedet! Hívd barátaidat, rokonaidat is, hogy ők is találkozzanak Jézussal!

 VÁLTOZÁS!!! Megközelíthető Kelenföldről a 272, 172 és 173-as busszal vagy a Szél Kálmán térről 140-es busszal. A Móricz Zsigmond térről már NEM indul busz Törökbálintra. Kelenföld (Őrmező tér) megközelíthető az M4-es metróval, vagy 49-es villamossal.  Leszállás a Harangláb megállónál, majd innen nem messze van a ház a virág üzlet mellett. Bejárat a Kazinczy utca felől a Mária kápolna bejáratnál.

 Várunk nagy-nagy szeretettel, az Isteni Szeretet Közösség tagjai nevében:

 Eberlein-Sidó Éva