TŰZ ÉS FÉNY szentségimádás

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2015. május 23. szombat

  A Cor et Lumen Christi közösség magyarországi csoportja  szeretettel hív és vár téged a nyár előtti utolsó nyitott imaestre 2015. június 1-én 19-21 óráig. Részletek:

  

TŰZ ÉS FÉNY

szentségimádás dicsőítéssel és közbenjárással
 2015. június 1-én 19-21 óráig
Az új helyszínen:
A Szent Imre Kórház területén található Szent Kozma és Damján kórházkápolna (1115 Budapest, Tétényi út 12-16.)

 

„Emlékszem, ahogy az ajtó felé fordulva láttam valakit, aki az Oltáriszentséggel jött be a terembe… aztán… a következő döbbent pillanatban tudtam, mindenemmel éreztem, hogy Jézus lép be közénk a lehető legvalóságosabban. A lábaim elgyengültek, de egy nagyon határozott és jóleső erő emelt és tartott… egész este. A találkozás csodáját éltem át egészen más módon, mint korábban és egészen mélyen. Ujjongó öröm, nevetés és csendes, békés Istenre csodálkozás váltakozott a szívemben. Lubickoltam abban a végtelen szeretetben, ami kiáradt mindannyiunkra, és betöltötte a termet.”

"Miután ezt a tanácsot adta a népnek, kirendelte az Úr énekeseit, hogy dicsérjék őt seregeikben, és vonuljanak a hadsereg élén és egyhangúlag mondják: Dicsérjétek az Urat, mert irgalmassága mindörökké tart." 
 

(2 Krón 20,21)

 

 

Megközelítés: a Belváros és Kelenföld felől is a 7-es és a 107-es busszal, a „Szent Imre Kórház” megállónál leszállva, illetve a 4-es metróval a „Bikás park” megállótól 5 percet gyalogolva. A kápolna a kórház kertjében található, a Tétényi úti mentőportától kb. 20 méterre.