Terrorista, aki elutasítja az abortuszt?

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2015. február 14. szombat

Mona Sahlin, korábbi svéd miniszterelnök-helyettes, az erőszakos szélsőségekkel szembeni nemzeti koordinátor a minap dzsihádistákhoz hasonlította azt a svéd szülésznőt, akit többször elbocsátottak már állásából, mivel lelkiismereti szabadságára és keresztény hitére hivatkozva nem segédkezett abortuszokban. A svéd vezető politikusnő szerint "vallási szélsőségességről” van szó, csakúgy mint az Iszlám Államért harcolók körében.

A svéd szociáldemokrata politikus vajon az 1979-ben Nobel-békedíjjal kitüntetett Teréz anyát is az Iszlám Állam harcosaihoz hasonlítja? Álljon itt Teréz anya egyik legismertebb idézete az abortuszról: "Olyan döntést hozni, hogy a gyermeknek meg kell halnia ahhoz, hogy saját akaratunk szerint éljünk – ez nyomorúságos.”

Adventben indult el egy petíciónk, amelyen keresztül személyes üzenetet küldhetnek a CitizenGO tagok Ellinor Grimmark szülésznőnek. Ellinor szülésznőként az élet védelmére esküdött fel, de hazájában nem segédkezhet a gyermekek világrajövetelnénél, mivel nem segédkezik az abortuszoknál sem. Eddig közel 50 000-en küldték el neki biztató szavaikat. Üzenjen Ön is Ellinornak!http://citizengo.org/hu