Mirjana a jövővel kapcsolatos tudásáról

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2022. május 20. péntek

A medjugojei látnok Mirjana egy hivatalos írásában így nyilatkozott a jövővel kapcsolatos tudásáról: „A Szűzanya sok olyan dolgot mondott nekem, amit még nem árulhatok el. Csak sejteni tudom, mit hoz a jövő, de arra utaló jeleket látok, hogy az események már mozgásban vannak”.

Mirjana elárulta a világnak, hogy tudja a pontos dátumot, mikor kell nyilvánosságra hozni az első titkot.
A látnok így nyilatkozott: „A Szűzanya beszélt nekem a titkokról, tisztázta a részleteket, hogy miként fog alakulni minden, és felkészített a szerepemre. Megjelent nekem, és elmondta a dátumot, amikor az első titkok részleteit át kell adnom a papnak. Ez az új tudás enyhítette szorongásaimat és erőt adott."
A látnok Mirjana egy közelmúltbeli vallomásában kijelenti: "Közeledünk Anyánk szíve diadalának idejéhez!" Szívének diadala a papokon keresztül jön el, akik alapvetőek ehhez az eseményhez, fontos, hogy imádkozzunk mindannyiukért!
„Amit elmondhatok, ha megnézi a Szűzanya üzeneteit, világosan látja a jó és a rossz közötti harcot, és szeretném emlékeztetni önöket, hogy a Szűzanya azt mondja, amit Fatimában elkezdett, azt Medjugorjéban fogja megvalósítani. Azt mondta: „Szeplőtelen Szívem győzni fog”
De fontos megérteni ettől a pillanattól kezdve, hogy most élünk a Szűzanya diadaláig, van egy híd, és az a híd a papok. És a Szűzanya úgy döntött, hogy imádkoznunk kell a papokért, hogy létrejöhessen ez a híd. A papok jelentik a hidat, és szükségünk van a papjainkra, hogy mindannyian átkelhessünk azon a hídon, amely a Szűzanya diadalához visz minket.” Most nem tudok többet mondani!"