Jó hír a törökbálinti Szeretetláng kápolnáról!

Kategória: Szeretetláng Megjelent: 2016. augusztus 12. péntek

Kedves Testvérek!

Jó hír! Hosszú bizonytalanság után rendeződni látszódik a törökbálinti Szeretetláng kápolna helyzete. Mint azt bizonyára tudjátok a kápolna státusza ezidáig erősen kötődött a Napsütöde pékséghez, amely sajnálatos módon két évvel ezelőtt csődbe ment. A tulajdonosok a telek és az épületegyüttes értékesítésében érdekeltek, alapvetően jó adottságokat látnak egy társasház építésében, ami a kápolna végét jelentette volna. Azonban imáitok-imáink meghallgattatásra találtak és egy budapesti székhelyű, keresztény gondolkodású cég – elsősorban a kápolna megmentéséért – áthelyezné székhelyét Törökbálintra.

  

A cég ügyvezetője a Szeretetláng mozgalom elkötelezett híve, aki a pékség épületét irodának és bemutatóteremnek alakítaná át, a kápolnát és a lakóépületet pedig az alapítványunknak adományozná. A cég azonban nem rendelkezik a megvásárláshoz szükséges teljes összeggel, hanem csak körülbelül a felével.  Az ügyvezető-tulajdonos azonban bízik a Gondviselésben és a benne való erős hitre alapozza, hogy az ingatlan másik felét is képes lesz a cége kifizetni. A tárgyalások folyamán tőlünk eddig minden alkalommal imát kért támogatásként. Kérlek titeket testvérek, hogy imádkozzatok a Szeretetláng kápolna megmentéséért és amennyiben lehetőségeketek van rá, akkor anyagi hozzájárulásotokra is nagy szükség lenne most.

Támogatást lehet nyújtani a Szeretet Földje Közhasznú Alapítványon keresztül (számlaszám: 10700268-04975106-51100005), vagy személyesen, illetve postán feladva: (cím: 2045 Törökbálint, Templom u. 13.  - Sipos Gyula) A kápolnában továbbra is minden kedden van szentségimádás 16-18 óráig, illetve csütörtökönként 9-13 óra között.

Minden imát, anyagi támogatást hálás szívvel köszönünk, jótevőinkért minden nap imádkozunk!

Imával és szeretettel: Sipos Gyula