Ezeken munkálkodunk mostanában

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2016. augusztus 18. csütörtök

Ingyenes újság, füzetek és könyvek, Szereetláng Fesztivál és Szeretet Földje Találkozó, kápolna és cigánymisszió... tessék parancsolni!

- Tegnap sikerült leadnom az ingyenes újságunkat és a két füzetet - egyik a tízparancsolatról, a másik a Szentlélekről szól - a nyomdába. Jövő héten postázom az újságokat és osztogatjuk a Szeretetláng Fesztiválon is, ahol kaphatók lesznek a füzetek is a többi könyvünkkel együtt, kedvezményes áron. Gyertek oda hozzánk, mindenkit várunk szeretettel! (Jöhet a Galgóczy Erzsébetről szóló könyv, és a meséskönyv folytatása...)

- Holnap, pénteken 17 órától vácott tartunk gyógyító összejövetelt a Szent Anna piarista templomban, 17 órától. Családfa-gyógyító misével! Részletesebben lásd itt: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/8468-isten-szeretete-gyogyit-gyogyito-osszejovetel-vacott-4

- A törökbálinti Szeretetláng kápolnával kapcsolatban talán már olvastátok a jó hírt, hogy rendeződhet a sorsa - lásd: http://szeretetfoldje.hu/index.php/szeretetlang/8462-jo-hir-a-torokbalinti-szeretetlang-kapolnarol - ami persze komoly anyagi áldozatokat is kíván tőlünk. Talán sikerül szeptember közepére egy jótékony célú kiállítást és zenés műsort összehozni, azt már a kápolna javára, és persze koldulunk, gyűjtögetünk szorgalmasan... :-)

- Az idei Szeretet Földje Találkozó október 1-én, szombaton lesz Törökbálinton. Előadások és tanúságtételek, gyógyító mise, közbenjáró imaszolgálat (a Szentlélek kegyelmi ajándékaiért is)... Témája: Misszió a Szentlélek erejében - már most írjátok be a naptárotokba, el ne felejtsetek eljönni! :-)

- Az érdi cigánymisszióban lezárult egy nagy prgramunk, a tízgyerekes család házhoz juttatása, építkezés, felújítás, anyagi és lelki segítségnyújtás - erről majd külön írunk egy beszámolót - és továbblépünk a tanoda irányába. A nyári programokról olvashattok itt: http://szeretetfoldje.hu/index.php/ciganymisszio

- Szervezzük az őszi missziós alkalmakat is, lehet jelentkezni...

Áldott nyarat és őszi évkezdetet kívánva mindenkinek, imával és szeretettel: Gyula