Szentlelkes programok, egyebek

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2015. április 27. hétfő

Szentlélek-szeminárium, Regionális Találkozó, Kiállítás és könyvbemutató, Alfa-kurzusok, lelki napok...

- Velencén Szentlélek-szeminárium indult és most érkezezz el a 6. alkalomhoz, a Szentlélek kiáradásért való imához. 29-én, szerdán megyünk az imaszolgálatra és biztos vagyok benne, hogy nagyszerű alkalomban lesz részünk!

- Törökbálinton a felnőtt Alfa-kurzusnál most érkeztünk el az "Isten ma is gyógyít" előadáshoz, április 30-án, csütörtökön este lesz az alkalom.

- Május 1-én, pénteken 9 órakor kezdődik Törökbálinton a Székesfehérvári Egyházmegye karizmatikus közösségeinek találkozója, amire szeretettel várunk mindenkit, nem csak az egyházmegye területéről, hanem Budapestről és az egész országból! Közös ima és dicsőítés többszáz emberrel! Nagyszerű előadók, közbenjáró imaszolgálat és püspöki szentmise... érdemes eljönni és részt venni!

- Május 2-án 17 órakor lesz Vihart Anna képzőművész, a Sárkányszelídítők meséskönyv illusztrátorának könyvbemutatóval egybekötött kiállítása Budapesten. (Erdei Éva Galéria, Csepel, Kondor u. 29.) Szeretettel hívnk és várunk mindenkit szombaton erre a programra!

- Május 5-én, kedden a Szeretetláng kápolnabeli szentségimádás után rögtön indulok (sipos) Szentendrére, ahol  a felnőtt Alfa-kurzuson tartom az "Isten ma is gyógyít" előadást.

- Május 9-én, szombaton Baján tartunk lelki napot, 10-én vasárnap pedig Bián...

Jöjj Szentlélek Úristen, áraszd reánk teljesen, mennyből fényességedet! Jöjj el, jöjj el, jöjj Szentlélek Úristen!