Laza és zsúfolt hét

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2014. június 23. hétfő

Alkotó tábor, összejövetel- és előadás-hegyek, lelki nap... ez lesz ezen a héten:

- Ma, hétfőn kezdődik a Szeretet Földje Alkotótábor, kb. 9 órától 17 óráig vagyunk minden nap, beszélgertünk, rajzolunk, agyagozunk, szövünk, mármint ki-ki tehetsége szerint egészen a hétvégéig. Ez aharmadik ilyen táborunk (évente egy), eddig mindig nagyon jó hangulatú volt, remélem ez is... Azért hétfőn este megtartjuk a szokásos összejövetelünket.
- Kedden a Szeretetláng kápolnában két program is lesz, az egyik 16-18 óráig, aztán jön egy közösség, 18-20 óráig. Szerdán este Baladicz József atya tart szentmisét és szintén ő csütörtökön is, amikor 9-14 óráig van szentségimádás a kápolnában.
- Csütörtökön este még előadást tartok a plébánián "A megújulás emberei" címmel, az Alfa-kurzust már elvégző csoportnak. Talán ezt is felvesszük, mint a múlt hetit, akkor felteszem majd a honlapra.
- Szombaton lesz a szokásos negyedévi lelki nap a Szeretetláng kápolnában 10 órától, a témája: belső gyógyulás a Szeretetláng által.
- Vasárnap lesz a Törökbálinti Búcsú, (a Mária segíts kápolna búcsúnapja), egyházközségünk körmenettel vonul fel, szabadtéri mise lesz, délután pedig lesz egy katolikus sátor (szokás szerint) a vursliban...
Áldott hetet mindenkinek!
Imával és szeretettel: Sipos Gyula