Szervezések erre-arra

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2014. január 29. szerda

Gyógyító összejövetelek, Jerikó Magyarországért és Törökbálinton, lelkigyakorlat, cigány-misszió, iskolai előadások, új honlap... ahogy próbálkozunk, bonyodalmakkal:

 

- Elkészült az új honlap, most teszteljük, most a régi és az új felületre is felteszem a híreket, nézegetem, mit és hogyan kelene még... akit érdekel, szeretne véleményt nyilvánítani, az új (de még nem végleges és nem nyilvános) honlapot megnézheti az www.uj.szeretetfoldje.hu ideiglenes címen - ha bármi véleményed van róla, írd meg az info@szeretetfoldje levélcímre!

- Szervezzük a gyógyító összejöveteleket, de némileg bonyodalmas a dolog. Mert a Jerikó Magyarországért-sorozatban is van gyógyulásért mondott ima és szentmise, most akkor mennyiben vegyük ide? (Gondolom, beírom...) Azon kívül több alkalom is függőben van még, hívnak még Erdélybe is (márciusban) de semmi sem biztos - kérlek, imádkozzatok ezért is!

- Közben szercvezünk egy kis Jerikót is Törökbálintért. Kinyomtattunk egy kis kártyát, egyik oldalán egy Jézus-ikon kép van, a másikon az 1. zsoltár olvasható. Terveink szerint végig megyünk a város összes utcáján (párokban), imádkozunk az emberekért és közben bedobunk minden postaládába egy ilyen kártyát - ez is imaharc...

- Úgy tűnik, az iskolai előadásoknál új helyzetet teremt az állami centralizáció. remélem azért, hogy továbbra is bemehetünk és beszélhetünk a gyerekeknek a drogok, függőségek, korai szexualitás veszélyeiről - ráadásul van egy új előadónk és előadásunk, Balog Elemér "érzékenyítő programja", bemegy az osztályokba, viszi a kabnnát (merthogy zenész) és beszél a gyerekeknek a cigány kultúráról, életformáról, nehézségeikről, örömeikről - nagyon jó órákat csinál, már ahová beengedik...

- Közben Érden továbbra csináljuk Boross Zoltán atyával a havi cigány-miséket, a család látogatásokat Tarnóczi Marika lelkesen, fáradtan de fáradhatatlanul végzi (olykor velem együtt). 

- Február végén lesz az első hétvégi lelkigyakorlatunk Kunszentmártonban, "Krisztus csodái közöttünk" - címmel. (Lásd itt: http://szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/5360-krisztus-csodai-koezoettuenk ) Szeretnénk még ilyen hétvégi lelkigyakorlatot ezzel a témával többet is tartani (esetleg rövidített formában, ha máshogy nem lehet), aki szeretné, hogy hozzájuk is menjünk, jelezze bátran!

És persze Szeretetláng átadás most vasárnap és a többi, és a többi... hogy hazánk a Szeretet földje legyen! Ámen!

Imával és szeretettel: Gyula