Néhány hír röviden

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2012. május 29. kedd

Az elmúlt hetekben zsúfolt menetrend szerint dolgoztunk - előadások, gyógyító összejövetelek, lelki nap, közösségi alkalmak, igeliturgia, cigánymisszió - minden napra jutott egy vagy több alkalom, lehetőség a szolgálatra. A cigánymissziónál nagy öröm volt, hogy két családból is eljöttek a gyáli pünkösd hétfői összejövetelre (egyik családból hárman itt voltak a törökbálinti gyógyító összejövetelen is). Néhány program a közeljövőből:

- Most szerdán gyógyító összejövetel lesz Budapesten a Szent Gellért Könyvesbolt Szeretet-termében 18.30 órától.

- Most vasárnap lesz a Budaörsi Juniális a kamaraerdőben, de vasárnap lesz Budapesten a Reménység Fesztivál is, ami egy nagy, felekezetjközi összejövetel.

- Június 9-én 9 órától lesz Budapesten az Országos Szeretetláng Találkozó.

- Június 17-én, szombaton a Cor et Lumen Christi szervezésében nagy gyógyító összejövetel a Magyar Szentek Templomában.

A fenti eseményekről a hírek menüpont alatt lehet részletesebben olvasni (érdemes rákeresni a honlap keresőjében). Egyebekben pedig a szokásos heti szentségimádás kedden és csütörtökön a Szeretetláng-kápolnában, vasárnap délután pedig 3/4 5-től a katolikus templomban. Készülünk az egyházközségi zsinat 5. évfordulójára is, amit nagy izgalommal várok. Július 13-15. között pedig Kunszentmártonban tartunk lelkigyakorlatot a karmelita rendházban, amire már most seretettel hívunk mindenkit!

Imával és szeretettel: Gyula