Pozitív-negatív, avagy egy új menüpontról

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2012. április 23. hétfő

Egyik kedves testvérünk írta a levelében, hogy leszokóban van a honlapunkról, mert túl sok a negatív hír benne. Ezen én elszomorodtam, de arra is rájöttem, hogy olykor milyen egysíkú is vagyok. Én azért tettem fel a kedvezőtlen híreket is, mert - azon túl, hogy ez a kendőzetlen valóság, amit nekünk értenünk kell -, azt reméltem, hogy ez is imára, harcra buzdít minket. Közben nem vettem észre, hogy másokat ez inkább letör, elkedvetlenít. Na de most!

Azt nem hiszem, hogy a negatív kicsengésű híreket, eseményeket ezután teljes mértékben kerülni fogom (a bőrömből én se tudok kibújni), viszont igyekszem több pozitív hírt is feltenni, ÉS újra felelevenítek egy rovatot, amit még a Zarándok honlapon indítottam, a SZERETET TÖRTÉNETEKET. (Lásd mostantól a honlapunk bal oldalán, a Galéria és kultúra alatt.) Teszem ezt annál is inkább, mert a Zarándok honlapról az új működtetői azóta levették ezt a menüpontot. Kezdetnek felteszek néhányat a régi írások közül, de remélem lesznek újak is.

Kérlek benneteket, küldjétek el kedves történeteiteket, amit ide feltehetek, és én örömmel közzé teszem azokat - és maradjatok velünk a Szeretet földje "építésében" mert az nélkületek lehetetlen!

Imával és szeretetel: Gyula