Néhány információ a következő hetekről

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2012. január 10. kedd

Megkezdődött a gyógyító összejövetelek szervezése, lassan betelnek a nagyböjti időszak szombatjai is. Készülünk a Nemzeti Imanapra, közben kezdődik Érden az Alpha-kurzus a cigányoknak. A legnagyobb "fejfájást" most a Szeretetláng kápolna további sorsa okozza...

- A gyógyító összejövetelek idén talán korábban kezdődnek, mint gondoltuk volna. Már januárban is megyünk, februárban van több is, a nagyböjti időszak is lassan betelik. Aki szeretné, hogy hozzájuk is menjünk, kérem jelentkezzen címeinken!

- Elkezdtük a kilencedet hazánkért és a Nemzeti Imanap sikeréért. A honlapra minden nap kiteszek egy kis imát, hogy közösen is tudjunk imádkozni hazánkért és nemzetünkért. Imafüzetet, plakátot még mindig lehet kérni és már postázzuk is!

- E hét péntekjén kezdődik egy cigány-családnál a következő érdi Alpha. Egyet már tartottunk ilyen körülmények között, nem olyan könnyű a dolog, mert ott vannak a gyerekeik is, aztán a rokonok és érdeklődők gyerekei is, a hely is kicsi - de azért jó hangulatú szokott lenni, igaz, rövidített előadásokkal... :-)

- A Szeretetláng kápolnáról: Angyi néni halálával megváltoztak a körülmények. Mivel a kápolna a Napsütöde pékség területén van, csak az ő engedélyükkel tudunk oda bejutni. Mivel nekik terveik vannak a területtel, egyelőre csak átmeneti megoldást tudtunk találni. Jelenleg az alábbi időpontokban lehetünk ott:

Hétfőn 17.30 - 19 óráig (egyéni ima)

Kedden: 16 - 18 óráig (közös szentségimádás)

Csütörtökön: 9 - 14 óráig (szentségimádás)

Hónap utolsó szombat: 9 - 16 óráig (lelki nap)

Egyéb időpontokban a kápolna csak előzetes egyeztetés után látogatható.

Információ: Sipos Gyula, tel.: 06-30/33-88-245