Őszkezdet, ez + az

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2019. augusztus 27. kedd

Indul az "őszi szezon", néhány munkánk,  tervünk és programunk mostanában, aa szokásos dolgokon túl:

- Elkészült az ingyenes Szeretet földje újságunk, tegnap vittem postára a beborítékolt majd 500 db-ot, a többit szétosztogatjuk a programjainkon, de visszük a Szeretetláng Fesztiválra is.

- Most szombaton, augusztus 31-én lesz a Szeretetláng Fesztivál Máriaremetén, főelőadó Milo Barad. Mi is kint leszünk, a könyveink kedvezményes áron kaphatók, és ott leszünk az imasátorban is.  Részletes program: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/11966-szombaton-szeretetlang-fesztival-3 (Közben Törökbálinton Egyházközségi nap, egy kis bilokáció jól jönne... :-) )

- Legújabb könyvünk az Így történt! - Csépe Klára és Hasznos-Fallóskút története - a Fesztiválon és programjainkon a többivel együtt ezt is kedvezményesen kínáljuk. A könyvről bővebben: http://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink (Egyébként pedig Budapesten kapható a könyv a Ferenciek terén.)

- Ehhez kapcsolódik, hogy zarándoklatot is szervezünk Fallóskútra, október 19-én, szombaton megyünk, autóbusszal...

- Szeptember 22-én, vasárnap lesz az idei Szeretet Földje Találkozó, most nem a templomban, hanem a művelődési házban, ami nagyobb hely, jobban elférnek a dicsőítő zenekarok, és ti is (gyertek el!). Nagyon jó program lesz, lásd bővebben: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/11955-szeretet-foldje-talalkozo-2020 

- A nyári szünet után újra kezdjük a kéthetenként szerda esti 9 órai  "Élő adás a szobából" adásokat. Szívesen veszünk témajavaslatokat, kérdéseket! (Írjátok meg, vagy telefonáljatok...)

- Szintén ősszel, októberben újra lesz Szeretet Földje Missziós Iskola. Havonta egy szombati alkalom a Szeretetláng kápolna és közösségi házban, kb. 9.30 - 16 óráig. Előadás, kiscsoportos munka, közös ima, stb. A missziós iskola ingyenes, jelentkezni lehet elérhetőségeinken (lásd a honlap fejlécében.)

És még egy terv a végére - évek óta álmodozom egy Jézus-könyvről, talán most ősszel sikerül befejeznem, a címe biztos az lesz: Jézus Krisztus élete

Imával és szeretettel: Sipos Gyula