Szeretetláng-átadás Törökbálinton

Kategória: Lelki napok Megjelent: 2012. november 29. csütörtök

Szeretetláng-átadás Törökbálinton a római katolikus templomban 2012. december 8-án a Szeplőtelen Fogantatás ünnepén. Részletek:

Program:

 10.00: Imaóra
 11.00: Tanúságtételek:
  - Solomon Regina
  - Kindelmann Győző
  - Sipos Gyula
 12.00: rövid szünet
 12.30: Szentmise, Szeretetláng-átadással (gyertyát mindenki hozzon magával.)

 14.00: Szünet, majd az Erzsébet asszony halála helyén épült törökbálinti Szeretetláng-kápolna meglátogatása,rövid ismertetése és közös ima

A program ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

A Szeretetlángról:

A Szeretetláng Isten túláradó kegyelme, amit Szűz Mária által ad az emberiségnek a túláradó bűnnel szemben. A Szűzanya szavai szerint "Ilyen hatalmas kegyelmi erőt még nem bocsátottam rendelkezésetekre, mint most: Szívem szeretetének lobogó Lángját". "Szívem szeretetével elétek állok. Itt vagyok, hogy boldogítsalak benneteket". A Szeretetláng egy kegyelmi ajándék, amely "csodákat tesz a szívek mélyén".
A Szeretetláng "kegyelmi hatása által a lelkekben fényt derítek" - mondta a Szűzanya Kindelmanné  Erzsébet asszonynak, a Lelkinapló lejegyzőjének.
A Lelkinaplót világszerte ismerik, több, mint húsz nyelvre lefordították és a köré szerveződő lelkiségi mozgalom világszerte elterjedt.
Dr. Erdő Péter bíboros, ezt írja a Lelkinaplóhoz írt ajánlásában: "Úgy találtuk, hogy ez a mozgalom, amely a világon számos egyházmegyében püspöki elismeréssel mű-ködik, és keletkezésének helyén, itt, Magyarországon is elevenen él, hitelesen katolikus lelkiséget és Mária-tiszteletet hordoz".

Törökbálint megközelíthető Budapestről a Kosztolányi Dezső térről induló 272-es busszal, vagy autóval az M0, M1 és M7 autópályákon keresztül.
Bővebb információ: Sipos Gyula, tel.: 06-30/33-88-245