Mária titka

Kategória: Könyveink Megjelent: 2014. február 21. péntek

Sípos (S) Gyula: Mária titka

mtcimlap"...Ezért amikor végigelmélkedjük Szűz Mária életének eseményeit - ahogy azt a Szentírásban olvashatjuk -, akkor olyan „titkokat” fedezhetünk fel, amik eddig talán rejtve voltak előttünk...."

"...Láthatjuk, hogy Máriának nem könnyebb, hanem inkább nehezebb dolga volt, mint nekünk. Bármilyen elrejtett életet is élt, korszakának kihívásai, megpróbáltatásai őt sem kímélték, és ehhez még hozzá tehetjük mindazt, ami abból a felelősségéből fakadt, hogy Isten Fiát hordozta a szíve alatt, majd óvta és nevelte és kísérte végig.
Ezért amikor végigelmélkedjük Szűz Mária életének eseményeit - ahogy azt a Szentírásban olvashatjuk -, akkor olyan „titkokat” fedezhetünk fel, amik eddig talán rejtve voltak előttünk.
De nem csak a felfedezés öröme vezet minket, hanem annak a hatalmas erőnek és segítségnek a reménye is amit így, a Szűzanyán keresztül megkaphatunk életünkbe...”

A könyv ára: 1000 Ft

A postaköltséget mi álljuk, azért nem kell fizetni!!!

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.