A szentségimádás misztikája és gyakorlata

Kategória: Könyveink Megjelent: 2018. augusztus 23. csütörtök

Végre megjelent új füzetünk, A szentségimádás misztikája és gyakorlata - A hátlap szövege: Olykor azt mondom a hitükre büszke, de a katolikus egyháztól elszakadt keresztény testvéreimnek, hogy az a bajuk, hogy hitetlenek, mert nem hisznek Jézus szavainak, aki azt mondta: „Az én testem valóban étel, az én vérem valóban ital”. Mi azonban, katolikus keresztények, hisszük, amit az Úr tanított: "„Én vagyok az élet kenyere. Én vagyok a mennyből alászállott élő kenyér. Aki e kenyérből eszik, örökké él. A kenyér, melyet adni fogok, az én testem a világ életéért".

Ha pedig Ő valóságosan jelen van a kenyér és bor színe alatt, akkor helyes és jó dolog, ha imádjuk Őt az Oltáriszentségben. De mit is jelent az, imádni Jézust az Oltáriszentségben? Hogyan tegyük ezt?
Füzetünk bevezet a szentségimádás gyakorlatába is, bemutatja a kötött és az elmélkedő imát, a csendességben töltött időt, a zenés, énekes dicsőítést, a kötetlen imát és a karizmatikus ajándékok működését...

A füzet 48 oldal, ára: 450 Ft

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés