Amiért szükséges imádkozni - elindult a VV6

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2014. január 14. kedd

Elindult a legnagyobb kereskedelmi tévé egyik csatornáján a ValóVilág "reality show", amely rögtön a nézettségi lista elejére ugrott. A nézőknek kínált kukkolás, meztelenség, szex, a másik leuralása és manipulálása, trágárság, az ismertség és pénz megcsillogtatása - a test evangéliuma, a megrontott ösztönök evangéliuma ismét nagy sikerrel meghirdetésre került.

 

Mennyei Atyánk!

Kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárásával, áraszd ki ránk és az egész teremtett világra Szentlelked, a Békesség Lelkét, a Kiengesztelődés Lelkét, a Védőügyvédet és Szabadítót! Ments ki minket, egész hazánkat és nemzetünket, de az egész Kárpát-medencét és a világot is a gonoszság ereje, sújtása, ostorozása alól! Állítsd helyre a Te országodat közöttünk és a teremtett világ minden részében!

Köszönöm Istenem, hogy szeretsz minket és velünk vagy mindenkor! Ámen.

 

*

 

Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!”

Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.